English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Molde FK 2019
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Fotball generelt
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4681
Location: Oslo

PostPosted: 20.12.2018 10:36    Post subject: Reply with quote

Merker at mine negative følelser i retning norsk sportsmedia ikke akkurat blir noe særlig mer positive av de greiene her. Du skal scrolle et godt stykke på TV2Sporten før du finner noe annet enn runkeringen rundt sønnibønni. Dette kommer til å bli noen vanvittig lange måneder.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
Knowrud
Veteran


Joined: 18 Sep 2010
Posts: 7416

PostPosted: 20.12.2018 12:17    Post subject: Reply with quote

https://twitter.com/marty...4065255425

Back to top
View user's profile Send private message
tombur
Rutinert


Joined: 09 Aug 2012
Posts: 818
Location: På ryggen til hesten

PostPosted: 20.12.2018 13:22    Post subject: Reply with quote

Jose Mourinho er idag en " fake " ja..... Mye tyder på at han har lent seg voldsomt på Rui Faria for å få det defensive til å sitte gjennom karrierien også... Og når han i Man United nærmest setter opp laget til å feile med Fellaini og Matic på midtbanen og Lukaku på topp som er overvektig og har ett første-touch som en elefant..... Ja skikkelig spesiell idag han Mourinho.... Han er idag en fake..... I over ett år har han levd utelukkende på Wikipedia-historien sin.

- Du kan ikke si at han lenger innehar kvalitetene som en topp-manager skal ha. Når han elsker Fellaini, matic, Lukaku og Ashley Young... Kjøper inn Fred og nærmest benker han permanent og kommer med stunts som å sette Mctominay i forsvar og ødelegge kant-spillere som martial ved å nærmest gjøre de til backer og nekte dem å angripe gjennom den pill råtne spille-stilen sin..... Mourinho har totalt mista det.... Tror også han gikk inn for å få sparken veldig lenge.... Når du bor på ett hotell og gjør alle tvilsomme beslutninger og sier tingene han gjør om spillere og egen klubb så lukter det at han bare har hatt dollar-tegn i tankene og muligheten for å dra hjem til familien så raskt som overhodet mulig.
_________________
rosenborg e laget mitt, et eventyr i svart og i hvit!
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9590
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 20.12.2018 13:33    Post subject: Reply with quote

Jeg tror det er et feilspor å tro at dette utelukkende dreier seg om kvaliteten på manageren, og forutsetningen om at han plutselig gikk ut på dato for ett år siden, og kanskje eegentlig har vært elendig hele livet, det høres påfallende usannsynlig ut. Kroneksempel på en forenklet personforklaring av et mer sammensatt problem.

Jeg tror samtlige Manchester U-supportere vil bli dypt skuffet dersom de tror at dette 'bare' dreier seg om fire mislykkede treneransettelser på rad, og at hver enkelt av disse managerene var for dårlige. Dersom klubben tenker likt som dere er det bare å stålsette seg for mer motgang, uansett hvem som kommer inn portene. Det fins ingen frelser som er vesentlig dyktigere enn Mourinho, bare trenere som er annerledes og mindre kjipe.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4681
Location: Oslo

PostPosted: 20.12.2018 13:34    Post subject: Reply with quote

Det er å dra det langt, han vant vesentlige trofeer i Porto, Inter, Chelsea x2, Real Madrid ect. Han har derimot ikke fulgt sportens spillestilsmessige utvikling og ser ikke ut til å klare å tilpasse seg både hvordan spillere best mulig motiveres og behandles i tillegg til måten han angriper kamper på. Filosofien om å gå inn i kamper med fokus på å ikke gjøre feil og ikke sleppe inn mål holder ikke lengre. Det blir for defensivt, for reaktivt og passivt. Spesielt for et lag som United.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9590
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 20.12.2018 13:42    Post subject: Reply with quote

Det der går i bølger. Snart har trenere som Mourinho funnet noen defensive mottrekk mot den der gegenpress-trenden som hersker nå, og plutselig står han der igjen som enehersker av en eller annen klubb som gjør den nye defensive vinen best, og har vunnet en liga eller en stor internasjonal cup. Spillerne liker treneren sin, fordi laget vinner troféer.

Og alle ler av antikviteter som Klopp, Pochettino og Guardiola (var det ikke han som var idiot for tre-fire år siden?), og deres naive spillestil. 'De fælger jo ikke med i tiden!'
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4681
Location: Oslo

PostPosted: 20.12.2018 13:46    Post subject: Reply with quote

Det er sant nok, men mange andre topp-trenere klarer å tilpasse spillestilen sin til tidens trender - i hvert fall til en viss grad. Der har Mourinho feila størst slik jeg ser det.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 17548
Location: Oslo

PostPosted: 20.12.2018 13:46    Post subject: Reply with quote

Tombur, dette er tort sett det hn gjorde i Chelsea også. Voldsomt defensivt til tider, brukkt vinger nærmest som backer, osv.

Han ønsker vel også å spile med en stor og sterk targetspiss, og fikk Lukaku selv om han muligens ikke var førstevalget.Mourinho er ikke noe fake, han spiller i det store og hele som han gjorde tidligere. Han bare har ikke like sterkt organisering defensivt med United, og han har ikke utviklet sin egen suksessoppsrift til å følge fotballens utvikling.


Man får også bemerke at det er mye ræl i United, det er ikke stallen og førsteelleveren til en toppklubb lenger. Så er spørsmålet om det er Mourinho elleer Woodward sin skyld.

Er ingen fan av Mourinho da han står for en type fotball jeg mener man kun kan tørke seg i rævva med, men at han er en fake og et null er jo bare tull. Enorm suksess og en meget dyktig fotballmann.
Back to top
View user's profile Send private message
Hodor
Veteran


Joined: 23 Aug 2013
Posts: 2990
Location: Sunnmøre's hovedstad

PostPosted: 20.12.2018 15:18    Post subject: Reply with quote

Syns Arild Rønsen sier det vi tenker her :

I likhet med fotballfrelste nordmenn flest, syns jeg Solskjær til Manchester United er en stor og gledelig begivenhet. Men det får være grenser.

I dag våkna jeg som vanlig til Nyhetsmorgen i NRK P2. Et tvers gjennom seriøst nyhetsprogram. Klokka 07.30 kalte de opp NRKs mann i Manchester. Han kunne fortelle at han, sammen med VG, befant seg utafor hotellet Solskjær tok inn på i går kveld.

I fullt alvor meldte han at han håpa «å få et glimt av Solskjær idet han vil forlate hotellet». Unnskyld? Helt siden han forlot Molde til fordel for Manchester United i 1996, har Solskjær vært en offentlig figur – og vi veit da hvordan han ser ut? Han har ikke en gang forandra seg vesentlig av utseende i tida fra han var 23 til han nå er 45.

Så står altså godt betalte reportere fra rikspressen utafor hotellet for å få et glimt av mannen når han sitter i baksetet på en bil? Det er sikkert ikke ondsinna ment, men dette er jo rein paparazzi-virksomhet.
Back to top
View user's profile Send private message
Lomaxx
Veteran


Joined: 30 Jul 2006
Posts: 3932
Location: Telt på wembley

PostPosted: 20.12.2018 15:22    Post subject: Reply with quote

Med mindre Mourinho hadde vært klona og originalen enten var kidnappet eller drept så er ikke Mourinho noen fake. Han har vist at han har store mangler, som at han ikke evner å forandre spillet når det butter litt i mot og at han får Rekdal til å virke som en kosegutt når han møter motgang. Han har hengt ut spillere omtrent siden han kom til klubben uten at de nødvendigvis har noe som helst med hvorfor det går galt.

Det sagt så har han ikke fått mye hjelp fra Woodward. Han har et forsvar bestående av spillere som Chris Smalling, en spiller uten evne til å gjøre noe annet enn å heade en ball (perfekt for norsk fotball), Phil Jones, en spiller som blir er kronisk skada og enda lever på at han var et greit talent en gang i tiden, Marcos Rojo, som er en bedre avslutter enn forsvarsspiller, Eric Bailly som klarer å gå fra den beste til den verste og tilbake til den beste spilleren på banen på et par minutter, og Luke Shaw, mannen har knapt kunnet gå de siste 3+ årene. Mange av spillerne han har er spillere som ble kjøpt inn av andre trenere og som Mourinho har villet bli kvitt i mange av spillerne og erstatta de med spillere som passet han bedre, men det fikk han jo ikke lov til.

Jeg trur nok mye av problemet til Mourinho er Mourinho, men samtidig kan man ikke si at han har fått hjelp av ledelsen i klubben og spesielt Woodward. Vi får se fremover hvordan det går med nesten man så får vi heller dømme Mourinho på hvordan det presteres etter han
_________________
Grilldress er også en dress:)

Ratatosk wrote:

Det hjelper lite å legge seg flat, dersom man ikke evner å reise seg. Da får man heller begynne med svømming!
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 17548
Location: Oslo

PostPosted: 20.12.2018 15:25    Post subject: Reply with quote

Delvis enig. Vi er blitt så vant med at United og Mourinho alltid får førstevalgene sine, at det nå fremstår som han kun har fått en pose søppel.

Han har vel kjøpt 10 eller 11 spillere for 400 millioner pund og solgt svært få førstelagsspillere.

Det burde jo holde til bedre prestasjoner enn dette. Men: Mourinho lykkes stort sett fordi han får førstevalgene han peker på. Og selv når han lykkes så er det ofte prestasjonsmessig ikke pent.
Back to top
View user's profile Send private message
tombur
Rutinert


Joined: 09 Aug 2012
Posts: 818
Location: På ryggen til hesten

PostPosted: 20.12.2018 22:44    Post subject: Reply with quote

De som påstår som Gary Neville at prestasjonene på banen handler om mye annet enn Mourinho og de som tror noe annet vil bli skuffet er gedigne idioter... Styret og det faktumet at de har ansatt tre managere på rad som er feil er et separat problem fra at Mourinho faktisk er dritt.... Mourinho styrer treninger og taktikk... Taktikken, spiller-valg og alt dritt han har gått ut med i mediene om egne spillere osv er utelukkende hans egen feil. Ingen andre enn Mourinho har skylden for hvordan dette laget har feilet.

Når det kommer til spillerne som ikke er gode nok for Manchester United så er dette favoritt-spillerne til Mourinho. Valencia, Young, Static-Matic, Lord Fellaini, Pink boot Jones, Scotty Mcflopinay og sloppy first touch Lukaku... De som prøver å beskytte Mourinho og si at problemene er mer komplekse er mindre begavede. De aner ikke hva de snakker om. Ja, styret er ett problem. Men det er separat. Mourinho er hoved-problemet i klubben. Dette ville aldri skjedd med en Poch, klopp og lignende.
_________________
rosenborg e laget mitt, et eventyr i svart og i hvit!
Back to top
View user's profile Send private message
Bananskrue
Veteran


Joined: 11 Aug 2012
Posts: 2713

PostPosted: 20.12.2018 23:41    Post subject: Reply with quote

Helt enig i den forøvrig. Styrets feil her er jo at de ikke makter å ansette riktig trener. De har jo også hatt litt av samme problemet som Rosenborg tidligere, altså at nye trenere har andre filosofier og kjøper spillere til sin filosofi for dyre summer. Når den nye trenern ikke klarer å oppnå gode resultater og de så ansetter ny trener går mange dyre spillere ut billig og prosessen starter opp igjen.

De mangler rett og slett en rød tråd i sportslig avdeling. Ansettelsen av Solskjær er jeg rimelig sikker på at er et forsøk på å kjøpe seg tid til å omstrukturere klubben.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9590
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 21.12.2018 12:09    Post subject: Reply with quote

tombur wrote:
De som prøver å beskytte Mourinho og si at problemene er mer komplekse er mindre begavede/ gedigne idioter etc.


Laughing

Jeg tror faktisk du er mindre begavet, selv om du åpenbart tror du er smartere, visere, og har tettere innsikt enn både Neville og Mourinho og hvahannåheter i den norske supporterklubben.

Det å påpeke det fullstendig åpenbare i at problemene her er mer komplekse (hint: de er alltid, alltid, alltid det!) er aldeles ikke synonymt med å "beskytte" Mourinho. Det er såpass åpenbart at jeg ikke engang gidder å argumentere for det. Hvis du ikke forstår det av deg selv, så kommer du uansett ikke til å forstå argumentasjonen.

Mourinho var feil trener for klubben, men klubben er ikke riktig for noen trenere nå. Det kan man innse selv om det alltid er gøy å se Mourinho feile.
Back to top
View user's profile Send private message
krist2
Rutinert


Joined: 19 Jul 2007
Posts: 677

PostPosted: 21.12.2018 15:38    Post subject: Reply with quote

Morten P....


https://www.dagbladet.no/...t/70593484


Quote:
OMTENKSOM, GJENNOMTENKT, SAMVITTIGHETSFULL, ydmyk og ikke minst respektfull overfor klubben og jobben. Der har du kriteriene som fikk Sir Alex Ferguson til å anbefale Manchester United om å satse på Ole Gunnar Solskjær. Det er ikke en figur eller en sjølopptatt bajas Manchester United trenger nå. De trenger et menneske.
Back to top
View user's profile Send private message
tombur
Rutinert


Joined: 09 Aug 2012
Posts: 818
Location: På ryggen til hesten

PostPosted: 22.12.2018 12:35    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
tombur wrote:
De som prøver å beskytte Mourinho og si at problemene er mer komplekse er mindre begavede/ gedigne idioter etc.


Laughing

Jeg tror faktisk du er mindre begavet, selv om du åpenbart tror du er smartere, visere, og har tettere innsikt enn både Neville og Mourinho og hvahannåheter i den norske supporterklubben.

Det å påpeke det fullstendig åpenbare i at problemene her er mer komplekse (hint: de er alltid, alltid, alltid det!) er aldeles ikke synonymt med å "beskytte" Mourinho. Det er såpass åpenbart at jeg ikke engang gidder å argumentere for det. Hvis du ikke forstår det av deg selv, så kommer du uansett ikke til å forstå argumentasjonen.

Mourinho var feil trener for klubben, men klubben er ikke riktig for noen trenere nå. Det kan man innse selv om det alltid er gøy å se Mourinho feile.


Kanskje du burde prøve å lese en gang til og forstå sammenhengen her. eller du sier kanskje at Mark Goldbridge, Flex og rants fra The United Stand kanalen på Youtube også er mindre begavede ??? men du er vel kanskje bare ett troll som misforstår sammenhengen her med vilje... Dette er ganske rasjonell logikk. Hvis du er så ubegavet at du ikke forstår at Mourinho har skylden for sin egne taktikk, spillervalg og måten han opptrer ovenfor spillerne sine og klubben generelt så er det rart du klarer å stå oppreist... Med å misforstå sammenhengen i hva jeg har forklart her så har du bevist at du enten er potte fjern eller ett nettroll. Så gratulerer.
_________________
rosenborg e laget mitt, et eventyr i svart og i hvit!
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 52586
Location: Trondhjem

PostPosted: 22.12.2018 16:37    Post subject: Reply with quote

Sånn at det er sagt, nå som oppstanden har lagt seg litt: Fortsett diskusjonen om Solskjærs gjøren og laden i England i engelsk fotball-tråden.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9590
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 04.01.2019 00:53    Post subject: Reply with quote

Kan man fortsette diskusjonen om Mourinho her? Det var så givende å diskutere det temaet med oppegående folk.
Back to top
View user's profile Send private message
Tordenknott
Junior


Joined: 06 Aug 2008
Posts: 59

PostPosted: 04.01.2019 22:00    Post subject: Reply with quote

https://www.vg.no/nyheter...-livsglede

Hvis det var Norwegian, kunne en nesten ha tenkt at det var en tidligere Rosenborgspiss som hadde det morsom.

Uansett om det er fingern eller en fallos, tilsiktet eller utilsiktet: kudos til piloten!
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5866
Location: Drammen

PostPosted: 06.01.2019 01:54    Post subject: Reply with quote

I Moldetråden på VGD ryktes det at det er kommet en ny sak fra Oslo etter siste seriekamp mot en viss spiller. Kontrakten skal være kansellert og spilleren har reist hjem til et land uten utleveringsavtale med Norge.
Back to top
View user's profile Send private message
Captain
Veteran


Joined: 13 Jul 2016
Posts: 2485

PostPosted: 06.01.2019 11:45    Post subject: Reply with quote

Hvis det siste der stemmer, så er det jo helt utrolig. Håper for all del vi aldri blir å få se denne spilleren igjen på norske fotballbaner. Tenk å ha noe sånt i ei spillergruppe, det må jo skape splittelser. Tragisk type!
_________________
Stolt fortid, stor fremtid
Back to top
View user's profile Send private message
Mustrum Ridcully
Veteran


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 9365
Location: Helt Apoel

PostPosted: 06.01.2019 17:57    Post subject: Reply with quote

I Molde går det nok helt utmerket å ha sånne typer i troppen. Det er jo bare når folk roper varsko at det blir problematisk.
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
Jondahl
Veteran


Joined: 25 May 2011
Posts: 2292
Location: Trondheim

PostPosted: 06.01.2019 21:28    Post subject: Reply with quote

var mange som snakket om at han kom til å bli solgt til ett land uten utleveringsavtale før en ny rettsak kom opp.
kan takk den fantastisk juryen for att en serievoldtektsmann går fri uten straff.
Molde som fotballklubb vet veldig godt hva de har gjort i denne saken også.
_________________
«Ingen betaler hundrevis av kroner for å se på dødball!»
Back to top
View user's profile Send private message
Hodor
Veteran


Joined: 23 Aug 2013
Posts: 2990
Location: Sunnmøre's hovedstad

PostPosted: 06.01.2019 23:09    Post subject: Reply with quote

Var vel ingen jury, bare tre dommere.
Der hoveddommer ville ha han straffet
Back to top
View user's profile Send private message
Hodor
Veteran


Joined: 23 Aug 2013
Posts: 2990
Location: Sunnmøre's hovedstad

PostPosted: 11.01.2019 16:10    Post subject: Reply with quote

https://www.dagbladet.no/...t/70639482

Følte den passet best her.
Med tanke på disse to og moldelinken.

Men syns ikke de gikk langt nok jeg da
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Fotball generelt All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Next
Page 5 of 18

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb