English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg 2020
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 43, 44, 45  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Duncan
Senior


Joined: 16 Aug 2016
Posts: 182

PostPosted: 26.06.2020 00:24    Post subject: Reply with quote

Kan vi la diskusjonen Helland vs Samuel ligge? På grensen til fornærmende mot Samuel.. Registrerer at det er han alene som har skylden for at vårt kollektive angrepsspill er ikke-eksisterende.. snakk om vås! Hvor mange gode angrep klarer vi å bygge opp på høyresiden, hvor vi har 2/3 stk som har spilt med hverandre i flere år? Vi skal sette stor pris på at vi har EN spiller som er i stand til å få til ting på egen hånd slik som vi spiller offensivt for tiden.
Back to top
View user's profile Send private message
Pokie
Veteran


Joined: 05 Aug 2011
Posts: 1659
Location: Trondheim

PostPosted: 26.06.2020 00:36    Post subject: Reply with quote

Førsteomgangen til Samuel Adegbenro illustrerer vel ganske godt hvor mye dårligere han er som spiller når han ikke tar hensyn til at fotball er lagidrett. 2.omgang viser hvilken forskjell han jo tross alt kan gjøre dersom han flytter opp blikket sitt litt og innser at fotball er et lagspill. Da er han jo en spiller med ferdigheter til å faktisk gjøre en forskjell. Dette, sammen med et mye bedre/samlet presspill gjør at andreomgangen ikke er like ille som første.

Sist uke var jeg en av 200 uheldige som fikk æren av å sitte på Lerkendal mot KBK. Med panoramautsikt fra midt på øvre halvdel av pepsimax-tribunen (men med god avstand til andre!) får man ekstra god oversikt over hvor åpenbare enkelte pasningsmuligheter faktisk er. På TV ser man gjerne ikke hele bildet, og dybdeforståelsen ("romforståelsen") blir langt dårligere, imo.

For å komme til poenget; Mot KBK i 2. omgang var det svært frustrerende å studere hvordan Adegbenro konsekvent IKKE spilte lagkamerater i det som var langt bedre posisjoner. Han misbrukte flere ganger muligheten til å spille inn i midten/ut mot høyre hvor vi hadde mulig overtall 4 mot 3 (5 mot 3 gitt at vår late høyreback hadde gått på en av sine ursjeldne overlapper).

Grunnen til at dette er så åpenbart og så frustrerende med Adegbenro er nettopp fordi det oppstår mange gode situasjoner rundt ham. For det første er venstrebackene våre mye flinkere til å kaste seg fram i angrep og gi offensiv støtte enn høyrebackene, og for det andre er Adegbenro svært god til å dra av spillere som han har i rygg. Det er gjerne etter et godt førstetouch eller en god involvering av Adegbenro at disse gode mulighetene til å spille ballen til bedre plasserte lagkamerater oppstår. Men det er også i disse situasjonene (som tross alt forekommer mange ganger hver kamp) at det blir åpenbart hvor mye han mangler på det taktiske. Og det er egentlig ganske enkelt å gjøre noe med - han kan for eksempel starte med å løfte blikket. Birger Meling har kommet på overlapper til ingen nytte i flere sesonger nå.

I tillegg til det taktiske har han også noen utfordringer i forhold til hvordan han utfordrer motspillerne 1 mot 1 (selv om dette på mange måter er hans styrker er han langt fra prikkfri). Svært ofte går han på utsiden av forsvaret, og da ender han ofte med ballen på egen svak fot, gjerne klemt ned mot linja og med en back som har god kontroll og blokkerer innlegget. Resultatet er dessverre nokså ofte et hjørnespark eller en forspilt sjanse, til tross for at Adegbenro på veien mot dette gjerne har fått backen ned i knestående og ut av balanse. Blir han flinkere til å utfordre også innover i banen mot skuddfoten sin, eller flinkere til å legge inn på riktig tidspunkt, kan han skape mye, kanskje like mye som Helland skapte for oss i 2015.
Fram til han utvikler disse egenskapene ved spillet sitt kommer han alltid til å være en frustrerende spiller, også på dager hvor han gjør seg fortjent til en 7er på børsen.

Uansett; den aller viktiste grunnen til at jeg frustrerer meg over Adegbenro er fordi han tross alt er en spiller med noen helt ekstreme ferdigheter. Tenk; vi har en lynrask ving med et ekstremt godt førstetouch, med et bra rykk, sterk fysikk og med svært god førstetocuh, som attpåtil har et godt skudd når han nærmer seg mål. Dette er egentlig en spiller som skal selges for skandinavisk overgangsrekord, men som man per dags dato skal slite med å få solgt for mer enn 2m euro. Kanskje finnes løsningen ved å hente inn en annen trener, kanskje ikke. Uansett - for Adegbenros del gjenstår det mye jobb med det fotballfaglige før han får utnyttet det enorme potensialet sitt. Under Horneland har han bare blitt verre og verre.

Det finnes uansett håp. Adama Traore har gått fra å være en spiller som måtte bytte kant i pausen for å spille på managerens side (slik at han kunne få ropt direkte beskjeder hver eneste omgang), til å være en spiller som har fått Jürgen Klopp til å heve både to og tre øyenbryn.
_________________
"I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered."

- George Best


Last edited by Pokie on 26.06.2020 00:41; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
larsarus
Legende


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 10752
Location: Trolla

PostPosted: 26.06.2020 00:40    Post subject: Reply with quote

Duncan wrote:
Kan vi la diskusjonen Helland vs Samuel ligge? På grensen til fornærmende mot Samuel.. Registrerer at det er han alene som har skylden for at vårt kollektive angrepsspill er ikke-eksisterende.. snakk om vås! Hvor mange gode angrep klarer vi å bygge opp på høyresiden, hvor vi har 2/3 stk som har spilt med hverandre i flere år? Vi skal sette stor pris på at vi har EN spiller som er i stand til å få til ting på egen hånd slik som vi spiller offensivt for tiden.

Høyresiden fungerer ikke offensivt fordi Hedenstad ikke deltar, men heller sender ballen til Tore.
Back to top
View user's profile Send private message
Duncan
Senior


Joined: 16 Aug 2016
Posts: 182

PostPosted: 26.06.2020 00:43    Post subject: Reply with quote

Ja, han tar mange dårlige valg, men er totalt uenig i at det er han som er akilleshælen for Rosenborgs angrepsspill. Han ER angrepsspillet vårt, og dermed blir det forutsigbart og ekstremt lett å gi han og venstresiden vår dårlige arbeidsvilkår. Om vi hadde klart å kjørt etablerte angrep hvor vi kan vri spillet via en sentral midtbane som spiller kjapt ut på motsatt kant ville det nok vært mye lettere for Samuel å gå inn i banen å skyte eller slippe ut på en back som kommer på overlap.

Og at han er lynrask vil jeg si meg uenig i, hadde han hatt en toppfart som var i nærheten av ballbehandlingen og rykket ville han nok spilt i en større liga allerede.
Back to top
View user's profile Send private message
Spartacus
Veteran


Joined: 27 Jun 2012
Posts: 1499

PostPosted: 26.06.2020 00:46    Post subject: Reply with quote

Pokie

Et meget bra innlegg, og jeg er enig i dine betraktninger.
_________________
“A 0-0 is boring, It’s better to lose 5-4, at least it gives you some excitement.”

Zeman
Back to top
View user's profile Send private message
EGA
Veteran


Joined: 09 Aug 2009
Posts: 1540

PostPosted: 26.06.2020 01:08    Post subject: Reply with quote

Vedr Helland har det vært innlysende i flere år at han ikke holder mål. Nok en gang bekreftet i dag. Han fikk ikke til en ting og avsluttet med et gult kort som prikken over i.
Hedenstad er i samme klasse. Han har fotball forståelse som en guttespiller.
Hvordan sportslig ledelse har gitt disse to klippekort er uforståelig.
Fremdeles er det folk på forumet som vil ha med Helland, mens den eneste som skaper noe (Samuel) hakkes på.
Back to top
View user's profile Send private message
Jonas
Veteran


Joined: 30 Jul 2005
Posts: 6537
Location: Oslo

PostPosted: 26.06.2020 01:25    Post subject: Reply with quote

Hva i huleste var agendaen på det søndagsmøtet? Spent på om Horneland vil si noe om det i dagene som kommer. Ville han trekke seg allerede da, men ble overtalt om å ikke gi seg?
_________________
No al calcio moderno
Back to top
View user's profile Send private message
Toilling
Rutinert


Joined: 10 Jan 2017
Posts: 765

PostPosted: 26.06.2020 02:26    Post subject: Reply with quote

EGA wrote:
.


Helland får da masse kritikk her inne, men det er ofte vanskelig å være altfor kritisk siden han er skadet 24/7, men når han er i form kan være vår nest-beste spiller, nettop etter Andrè.

Om resten av laget ikke var helt på bunn så hadde nok Helland også fått mere kritikk, men det er mere frustrerende med Adegbenro siden han har potensialet til å være bedre, mens Helland ofte overstiger sitt potensiale.
Back to top
View user's profile Send private message
Pinne69
Proff


Joined: 15 Aug 2018
Posts: 297

PostPosted: 26.06.2020 03:02    Post subject: Reply with quote

Før denne sesongen ble det meldt to ting: At den offensive samhandlingen fungerer og at Helland er i form. Begge delene har vist seg å stemme like godt. Jeg er så fryktelig lei av at Helland aldri scorer på en frispark til tross for 7000 forsøk, særdeles sjelden treffer med et innlegg på en dødball, en gang per kamp greier å drible backen samt aldri greier å gjøre en jobb bakover. Håper at Ceide kan spille til tross for at det er feil side. Han får øve feilfoten resten av sesongen. Det vil etter kort tid bli uendelig bedre enn Helland og bli en del bedre med en gang[/img]
_________________
"Kvikk i røttern"
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 6195
Location: Drammen

PostPosted: 26.06.2020 07:36    Post subject: Reply with quote

Jonas wrote:
Hva i huleste var agendaen på det søndagsmøtet? Spent på om Horneland vil si noe om det i dagene som kommer. Ville han trekke seg allerede da, men ble overtalt om å ikke gi seg?


Klargjøring.

Horneland varslet nok at han var på de siste tiltakene, og hvis det ikke viste seg fremgang, må noen andre ta over.

Og så er det jo alltid noe økonomi som skal avklares også, når klubben slipper å sparke han.
Back to top
View user's profile Send private message
Henri
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 18475

PostPosted: 26.06.2020 07:59    Post subject: Reply with quote

Pokie Tommel'n opp!
Back to top
View user's profile Send private message
gisp!
Legende


Joined: 04 Sep 2008
Posts: 10637

PostPosted: 26.06.2020 10:28    Post subject: Reply with quote

Kortsiktig nå kan Gerhard Wermink lede skuta. Dog forventer vel alle, også jeg, at klubben satser på den vanlige løsningen: Trond Henriksen inntil de har funnet et eller annet.
_________________
"Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl. Men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode."
Back to top
View user's profile Send private message
Bonzo
Veteran


Joined: 02 Aug 2005
Posts: 1126
Location: Drammen

PostPosted: 26.06.2020 10:34    Post subject: Reply with quote

Trond Henriksen og Micke Dorsin som hjelper til fremover.
Back to top
View user's profile Send private message
orkdal,n
Rutinert


Joined: 26 Aug 2018
Posts: 774
Location: Orkland

PostPosted: 26.06.2020 11:16    Post subject: Reply with quote

En restart som var tvingende nødvendig. Glimt-kampen avslørte Rbk,s problemer veldig tydelig.

Men det er i motgang man samler erfaring. Jeg tror Rbk kommer veldig sterkt tilbake! RBK
_________________
Nattbussen går halv ett!
Back to top
View user's profile Send private message
Sjiraff
Veteran


Joined: 14 Jul 2011
Posts: 1517

PostPosted: 26.06.2020 12:16    Post subject: Reply with quote

Begynner å bli lei av at vi ikke klarer å fase ut spillere som helt tydelig er på vei ned (Tore og Helland). Er lei av at vi tillater spillere på utgående kontrakt som ikke vil signere med oss å spille tilnærmet fast på laget (Meling og Lundemo)
Hvorfor spilles ikke Trondsen varm på back om det er slik at han er tiltenkt den rollen? Hvorfor spiller ikke reserven for Per, sentralt nå som Lundemo skal ut.

Hvorfor får Helland spille hele tide når han ikke leverer noe som helst noen gang. Er ikke en eneste ting han gjør på banen som er positivt lengre. X faktoren er helt bort. Ikke kan han springe, dribler ingen, er elendig defensivt og frispark/cornere er elendige. Må være bedre å bruke unge talentfulle spillere i stede som kan utvikle seg.

Vi har så sinnsykt dårlig spillerlogistikkm samt at vi ikke klarer å fase ut spillere før det er for sent.

Moderne fotball krever fart og teknikk, mens de vi handler er mer primitive spillere. Vi havner i bakleksa her så det synger om ikke ting skjer, og det må skje NÅ. Vi venter på Børven og Per, men jeg mener en ny stopper er like viktig.
_________________
Never Wake A Sleeping Ninja Cow
Back to top
View user's profile Send private message
Oppmannen
Veteran


Joined: 02 Aug 2008
Posts: 4821
Location: Trondheim

PostPosted: 26.06.2020 12:45    Post subject: Reply with quote

Det mest slitsomme med treneravsettelser og jakten på en ny løsning er alle som analyserer i helt feil retninger. Se på kommentarfeltet hos Adressa mm. Det florerer av rare teorier der folk lander på mildt sagt merkelige konklusjoner.

Har du sett litt fotball, hengt med på karusellen noen tiår og forstår hvordan dette funker er det denne gangen ganske enkelt å pinpointe problemet: RBK brukte lang tid og landet på en trenerduo som umulig kunne få det til. Helt håpløse forutsetninger. I Haugesund er alle happy om du blir nr 4 med å være sterk hjemme, krige litt på dødball og ligge kompakt med lavt press og liten risiko. Men uansett parameter (meritter, økonomi, organisasjon, oppslutning, medietrykk) så er Rosenborg ti ganger større. Det er og skal være et topplag. Man kan ikke by Lerkendal på en sånn fotball. Og i hvert fall ikke uten resultater. At dette var en mismatch visste vi jo da navnet kom opp i desember 2018 (?) når EH og KOE kommer inn til en spillergruppe av landslagsspillere, tre-/firedoble seriemestere og primadonnaer og skal selge inn noe helt annet og det du har i sekken er en 4. plass med Haugesund. Og spillerne hadde mot sin vilje mistet treneren de ville ha og skjønte vel av 6 mnd venting og avisskriverier at de fikk klubbens førstevalg heller. Helt umulige rammer!

Klubben har en voldsom jobb for å hente seg inn sportslig og gjenvinne entusiasmen i Trondheim og regionen. Jeg er ikke av de som krever at hele styret og ti spillere må byttes ut. Vi har masse folk som vil kunne gjøre en god jobb i høst, forutsatt at de forstår hva som gikk galt og ikke gjør de samme feiltrinnene på nytt. Det vi så i går var ikke det reelle nivået. Det var en Samuel som ikke rettledes, en Meling som gir faan, en Dino som ikke finner seg til rette i et ikke-eksisterende angrepsspill og en Tore som er drittlei og ikke tror et sekund på det han selv og laget driver med. Spillerne er fed-up og opptrer som døende 50%-versjoner av seg selv. Det så vi også på slutten av regimene til Janne og Perry/Wiggen. Men vi sitter på aktiva som vil øke fort i både bruks- og salgsverdi med enkle grep og tilførsel av ny energi og et nytt momentum.

Problemet VAR trenerne og fotballen deres. Ingen yrkesutøvere trives med tvang om å gjøre jobben på en annen og dårligere måte enn de har lyktes med før. De trenger inspirasjon og tro. En som lærer Samuel å spille på andres bevegelse og viser Hovland hvor det går galt i markeringene. Og setter de ut av laget en kamp hvis de ikke tar det til seg. Hørte en spennende teori på en podcast om at alle treneransettelser de siste 20 årene har vært en direkte reaksjon på det RBK blinker ut som hovedproblemet til forgjengeren. Som jeg ser det er hovedproblemene nå for lite ballast og for defensiv tilnærming til kamp. Vi har blitt et lag som ligger lavt og satser på dødball hjemme. Hvem kan komme inn i en sesong som stort sett er kamp-restitusjon-kamp og forandre tankesettet med enkle, effektive ideer? En som har pondus og bakgrunn som gir autoritet og troverdighet. ÅH er etter mitt skjønn en ypperlig kandidat hvis han har giv i seg til en jobb til.
_________________
Oppmann m/ fire tiårs erfaring i å vinne andreball.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Oppmannen
Veteran


Joined: 02 Aug 2008
Posts: 4821
Location: Trondheim

PostPosted: 26.06.2020 12:51    Post subject: Reply with quote

OBS: Jeg setter ikke likhetstegn mellom "autoritet" og kjefting, smelling, temperament og fryktkultur. Den beste formen for autoritet et den som kommer i kraft av hva du har GJORT i årenes løp. Det er mange gode trenere som er en autoritet uten at vi beskriver de som "autoritære". Du kan få mye respekt og samtidig være en avmålt type.

Er du uten meritter derimot, starter du på null. Og da skal du være en helsikes til pedagog for å så nye frø. Ingenting gratis!
_________________
Oppmann m/ fire tiårs erfaring i å vinne andreball.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
vingback
Veteran


Joined: 25 Aug 2007
Posts: 2462

PostPosted: 26.06.2020 13:02    Post subject: Reply with quote

Oppmannen Tommel'n opp!
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Forumsjef


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 11618
Location: Rett ved regnbuens ende

PostPosted: 26.06.2020 15:03    Post subject: Reply with quote

Oppmannen wrote:
Hørte en spennende teori på en podcast om at alle treneransettelser de siste 20 årene har vært en direkte reaksjon på det RBK blinker ut som hovedproblemet til forgjengeren.


RBK
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Oppmannen
Veteran


Joined: 02 Aug 2008
Posts: 4821
Location: Trondheim

PostPosted: 26.06.2020 16:14    Post subject: Reply with quote

Ikke oversikt over hvem som er hvem i Ærbekå og Trollprat. Klarer såvidt å skille Rasmus og Saga, men hører mye podcasts.
Varierer med dagsformen hvem jeg liker best.

Støtter resonnementet ditt, hvis det et deg Zaphod, selv om vi antakelig er uenig i mangt og meget. Det beste eksempelet synes jeg et at vi la oss etter mestscorende Janne når vi syntes Hamrén spilte kjedelig. Denne gangen er det etter mitt skjønn ledelse, pondus og framoverrettet fotball som bør stå øverst. Om han sier "æ" og "itj" eller hvilken tallformasjon han sverger til blir for meg mer sekundært. Går an å spille hurtig og fin angrepsfotball med 4-4-2 og. Men klart; intet varmer hjerter med enn en herremann og en medløpspasning i rom til startende ving, femogførti tilbake og bang i kassa.
_________________
Oppmann m/ fire tiårs erfaring i å vinne andreball.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
zaphod81
Forumsjef


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 11618
Location: Rett ved regnbuens ende

PostPosted: 27.06.2020 08:24    Post subject: Reply with quote

Altså, det er klart den teorien var passe spissformulert og tongue in cheek, men jeg mener faktisk våre strategiske prosesser er reaktive på den måten. Langt i overkant preget av alt for grunne analyser av nylige tilbakeslag, slik at vi får en veldig vinglete fremtoning over tid. På trenere, spillestil, spillerlogistikk, støtteapparat, treningskultur og til og med ned på enkeltspillernivå. Det synes som de valgene vi tar er så svakt forankret at det skal lite til før de vrakes for noe annerledes.

Det koker ned til, synes jeg, at vi ansetter folk som ikke har faktisk høy kompetanse og høyt nivå, verken faglig eller personlig. Som ikke har verktøyene til å vurdere nivået på den jobben de gjør selv, sine egne styrker og svakheter.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Oppmannen
Veteran


Joined: 02 Aug 2008
Posts: 4821
Location: Trondheim

PostPosted: 28.06.2020 00:26    Post subject: Reply with quote

Ja, vanskelig å se noen ende på den visa uten en sterk mann på SD. Kan jo håpe Dorsin vokser til å bli det. RBK skriker etter en stabil retning nå. Egentlig er det litt underlig at så få fra de beste årene har blitt treneremner det ville være naturlig å ta i betraktning nå. I en storklubb burde vi vel hatt en større pool av aktuelle navn til enhver tid enn det vi har. Huset Rosenborg styres best når vi har en forankring til fortida med utsikter for fremtida. Navn fra back-katalogen vår som nevnes nå er folk på 60+, mens de som var med på 95-00 driver med andre ting andre steder. De hadde vært i helt riktig alder for oss nå. Rimelig spesielt at ikke én fra et slikt mesterlag er trener noe sted. Skulle gjerne hatt en fra de årene som tol lisensene og kursene på 2000-tallet, samlet seg erfaring i Norge og prøvde seg internasjonalt på 2010-tallet og nå var sugen på RBK i 2020. Det har vi ikke, og må istedet synse om helsa til Hareide og privatlivet til Sollied. Noe tsjekkisk, hollandsk eller dansk navn kommer ikke, for hva er det egentlig som tyder på at RBK bruker ressurser til den type kartlegging for tiden? Alle som har jobbet med scouting og nettverk abroad er jo fjernet og avsatt.
_________________
Oppmann m/ fire tiårs erfaring i å vinne andreball.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Flabbergast
Veteran


Joined: 19 Jul 2012
Posts: 3335
Location: Trondheim

PostPosted: 28.06.2020 02:20    Post subject: Reply with quote

Er Dorsin i ferd med å bli en Hoftun? Ung sportsdirektør med lang fartstid i klubben som avanserer og som plutselig får oppgaver på feltet? Hørt det før, si
Back to top
View user's profile Send private message
Hellandinho
Junior


Joined: 15 Feb 2020
Posts: 18

PostPosted: 28.06.2020 15:05    Post subject: Reply with quote

[/code]
Adegbenro. Børven. Ceide/brattbakk

Johnsen/Åsen

Zachariassen. Skjelbred

Trondsen. Lode. Reg. Reitan

Hansen
Realistisk drømmelag 2020?
Back to top
View user's profile Send private message
Vector
Senior


Joined: 16 Feb 2015
Posts: 154

PostPosted: 28.06.2020 21:30    Post subject: Reply with quote

Kan 4-2-3-1 være en vei fremover? Islamovic slår meg som en mer naturlig tier enn midtspiss i 4-3-3. Islamovic bak Børven kunne vært spennende. Kanskje kan Botheim vikariere til Børven er klar. Gjermund Åsen kan kanskje være et alternativ som tier, da får vi bedre utnyttet hans kvaliteter. Et annet pluss med denne formasjonen er at Per Ciljan får spille i en rolle som nok ligner mer på den han hadde i Hertha Berlin.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 43, 44, 45  Next
Page 27 of 45

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb