English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rogalandsnytt
Skrevet av Thomas Myren, 11. februar 2003, 18:00

Litt nytt fra sørvestlandet: 16-årige Johan Lædre Bjørdal valgte Viking i stedet for Rosenborg. Samtidig er det klart at FK Haugesund ikke henter Martin Høyem.

Åge Hareide ønsket å kjøpe Lædre Bjørdal fra Egersund IK etter at han imponerte på prøvespill i Trondheim forrige helg. Men den 16 år gamle midtstopperen har nå altså valgt å gå til Viking.

- Jeg ser ingen grunn til å reise til Trondheim når ett av Norges beste lag spiller bare én time fra Egersund. Sportslig har jeg kanskje en litt større sjanse til å etablere meg på A-laget i Viking enn i Rosenborg, sier Johan Lædre Bjørdal til Stavanger Aftenblad.

- Vi valgte å skrive en kontrakt som følger skoleløpet hans på St. Svithun, og dermed går ut i 2005. Men vi håper å ha Johan i Viking mye lenger enn det, sa Viking-direktør Bjarne Berntsen på dagens pressekonferanse.

Samtidig som at Rosenborg altså ikke fikk til å kjøpe en spiller fra Rogaland, klarer man ikke å selge en til oljelandsdelen heller. Martin Høyem prøvespilte for FK Haugsund i helga, men 1. divisjonsklubben valgte i dag å si nei til midtstopperen, som Rosenborg ikke har bruk for.

- De har bestemt seg for at de ikke vi ha Martin, sier RBK-sportsdirektør Rune Bratseth til Adressa.

Martin Høyem starter for øvrig onsdagens trenongskamp mot Fredrikstad.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rogalandsnytt» i forumet! Diskutér «Rogalandsnytt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb