English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skammelsrud slutter i RBK
Skrevet av Thomas Myren, 23. september 2003, 12:45

Bent Skammelsrud slutter i Rosenborg BK 1. jaunar.

Midtbanelegenden med elleve seriemesterskap på rad, fikk en halvstilling som trener tilknyttet A-laget da han la opp i fjor. Men dette har nærmest vært en fiasko. Oppgavene til Skammelsrud skulle være gruppetreninger med A-laget på vinterstid, talentsamlinger og observasjon, men de andre i trenerteamet har rett og slett tatt over de fleste av disse oppgavene.

Nå i høst ble Skammels i stedet tilbudt en halvstilling som trener på juniorlaget. Men denne jobben takket han nei til på mandag.

- Bent fikk tilbudet for tre uker siden, og jeg snakket med ham igjen for en uke siden. Da sa jeg at han ikke skulle ta jobben hvis han ikke var sikker. Og jeg har følt at han hele veien har vært usikker, sier sportsdirektør Rune Bratseth til VG.

Hovedpersonen selv bekrefter at han takket nei:

- Jeg slutter i RBK 1. januar. Det er selvsagt vemodig, men det var verre å slutte som spiller. Nå velger jeg heller å prøve andre ting, sier Bent Skammelsrud.

Dermed er et 13 år langt samarbeid snart over.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skammelsrud slutter i RBK» i forumet! Diskutér «Skammelsrud slutter i RBK» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb