English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Andy greier seg bra
Skrevet av Thomas Myren, 16. juni 2004, 17:07

Andy Herron trener sammen med Rosenborg denne uka. Assistenttrener Per Joar Hansen er fornøyd med det landslagsspilleren fra Costa Rica presterer.

Tester Molde-vrakgods (14.06.2004)

faktaboks

Andy Herron Aguilar
Født: 03.02.1978
Sted: Costa Rica
Høyde: 178 cm
Vekt: 75 kg
Posisjon: Ving og spiss
Tidl. klubber: Puerto Limon, Deportiva Limonense, SC Herediano
Landskamper: 8 A- og 8 U21-kamper for Costa Rica
mer fakta
Herron har fortsatt et år igjen av kontrakten med seriemester SC Herediano i hjemlandet, men han vil gjerne spille fotball på den andre siden av Atlanterhavet. Tidligere i juni var 26-åringen på prøvespill hos Molde, men den sportslige ledelsen hos bunnlaget fra Romsdal valgte ikke å tilby ham noen kontrakt. Dermed gikk ferden videre til Trondheim, hvor han har vært siden søndag.

Per Joar Hansen, som er sjef på Lerkendal nå som Ola By Rise er på trenerkurs i Portugal, liker det han ser:

- Andy har klart seg godt på treningene. Han er en imøtekommende og lærevillig spiller, og viser i sine beste stunder at han holder et godt ferdighetsnivå, sier «Perry» til rbkweb.com.

Rosenborg-treneren mener costaricaneren har mange fine kvaliteter.

- Han er god én mot én offensivt - også alene med keeper. Han har god balanse og et godt taktskifte. Du ser at det er en spiller som er flink til å lukte målsjanser. Herron har et relativt godt blikk for spillet, og mange assists i den hjemlige ligaen beviser det.

Per Joar Hansen frykter imidlertid at Andy Herron vil måtte slite med å bli vant med Rosenborg-stilen og 4-3-3-formasjonen.

- Han er nok kanskje bedre som kant eller en av to spisser i en 4-4-2-formasjon enn som en spiller i 4-3-3. Herron kan nok også forbedre løpskapasiteten og duellspillet en god del, samt bli bedre på det å ta riktige taktiske valg, fastslår Hansen overfor rbkweb.com.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Andy greier seg bra» i forumet! Diskutér «- Andy greier seg bra» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb