English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Frode og Enerly storspilte for Norge
Skrevet av Thomas Myren, 24. januar 2001, 16:53Sammen med Thorstein Helstad på topp, storspilte Rosenborgs Frode Johnsen og Dagfinn Enerly i landskampen mot Sør-Korea i formiddag.

Frode Johnsen scoret to mål i Norges 3-2 seier, og sendte dermed Norge til finalen i turneringa i Hong Kong. Spissen står nå bokført med to mål på to landskamper.

I sin "re-debut" på landslaget etter en mislykket omgang i 1996, storspilte Dagfinn Enerly. Oslogutten fikk vise fram sin gode pasningsfot, og sto bak nesten alle Norges sjanser i første omgang. Det kunne blitt mer om han ikke måtte ut med krampe.

- Vi gikk utpå for å ha det kjempegøy. Vi ble enige om at vi ikke kunne stikke hodet i jorda, så vi gikk på banen med glede og entusiasme i stedet. Det overrasket ikke meg at vi gjorde det så bra, for det er gode fotballspillere her, og vi har det bra sammen. Dette er en fin gjeng, sa Enerly til VG etter kampen.

I tillegg var to andre Rosenborg-spillere på banen i Hong Kong. Fredrik Winsnes og Ståle Stensaas fikk begge sin landslagsdebut mot Sør-Korea. Winsnes var blant annet mannen bak innlegget der Frode Johnsens stanget inn dagens første Norge-mål.

Men selv om alle fire storspilte i dag, er ingen av spillerne selv sikker på å få spille så mye i framtida. Frode Johnsen sier det slik til VG:

- Det blir ingen nedtur hvis jeg ikke kommer med neste gang. Jeg har det godt i Rosenborg, og det er overraskende for meg at jeg i det hele tatt er med her.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Frode og Enerly storspilte for Norge» i forumet! Diskutér «Frode og Enerly storspilte for Norge» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb