English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Brattbakk midtspiss mot DIF
Skrevet av Thomas Myren, 10. november 2004, 20:51

Det merkes at Nils Arne Eggen har fått et ord med i laguttakene igjen. Mot Djurgården torsdag gjør Harald Brattbakk nemlig comeback som midtspiss.

   V   


Brattbakk var fast midtspiss i sesongene 1994-96. Men siden den gang har spillere som Sigurd Rushfeldt, John Carew, Frode Johnsen og til dels Azar Karadas hatt denne rollen. I en av de siste kampene i Eggens regjeringstid, borte mot Inter Milan 30. oktober 2002, hadde Brattbakk imidlertid en gjesteopptreden sentralt.

Nå gjør altså måltjuven med vått krutt i støvlene comeback i denne rollen. Harald Brattbakk har tidvis vært frisk på trening de siste dagene, og forhåpentligvis løsner det for ham i Royal League-premieren.

Den nybakte sjef, Per Joar Hansen, gjør for øvrig en vri på formasjonen mot Djurgården. Han prøver seg med en taktisk løsning som også Eggen og Åge Hareide så vidt prøvde ut i 2002 og 2003, nemlig å "vri" midtbanen: Den sentrale midtbanespilleren blir et bindeledd mellom midtbanen og angrepsrekka i stedet for et bindeledd mellom forsvaret og midtbanen. Den gang som nå er det Frode Johnsen som får denne rollen.

Robbie Russell har deltatt på de siste treningene, men sliter med smerter i kneet og tar ingen sjanser. Derfor spiller Mikael Dorsin høyreback mot sine gamle lagkamerater fra Stockholm.

Christer Basma, Vidar Riseth og Ørjan Berg er som kjent alle nyopererte og uaktuelle. Roar Strand må også se kampen fra tribunen etter at han slo opp lårskaden sin mot PSV i forrige uke.

Avspark på Lerkendal er kl. 20.30. TVNorge sender direkte.

Rosenborgs lag:

Espen Johnsen

Mikael Dorsin - Torjus Hansén - Erik Hoftun - Ståle Stensaas

Jan Gunnar Solli - Fredrik Winsnes

Daniel Braaten - Frode Johnsen - Øyvind Storflor
Harald Brattbakk


PS! I sist kamp mot Djurgården, i mars i år, endte det med 5-0-seier til RBK. Kopi torsdag kveld?


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Brattbakk midtspiss mot DIF» i forumet! Diskutér «Brattbakk midtspiss mot DIF» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb