English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Samarbeidsavtale med Skeid
Skrevet av Thomas Myren, 23. november 2004, 16:57

Lørdag inngikk Rosenborg og Skeid et formelt samarbeid. De to klubbene skal utveksle både erfaringer, idéer og spillere.

De siste årene har RBK og Skeid hatt en god dialog, noe som blant annet har resultert i at Tor Erik Moen har fått prøve seg i Torshov-klubben mens Daniel Braaten har gått motsatt vei. Det har i den forbindelse lenge vært snakk om å få til en mer formell avtale. Nå er denne på plass.

- Vi sluttførte avtalen da vi var i Oslo på lørdag, bekrefter RBK-sportsdirektør Rune Bratseth overfor rbkweb.com.

Vil lære av Skeid
Bratseth presenterte avtalen under ettermiddagens pressekonferanse i forbindelse med Champions League-kampen mot Panathinaikos i morgen. Rosenborg tror de vil tjene mye på samarbeidet. Ikke minst er folket på Brakka interessert i å lære mer om talentuviklingen til Oslo-klubben.

- Vi ser at Skeid er blant de beste i landet på aldersbestemt nivå, og hele tida får fram nye spennende spillere. Dette er noe vi er nysgjerrig på, og gjerne vil observere nærmere, sier Bratseth.

Spillerutveksling
Det åpnes for at klubbene skal kunne utveksle spillere.

- Vi mangler en 1. divisjonsklubb i Trondheim. Nå kan våre unge lovende spillere bli lånt ut til Skeid i stedet for å spille 2. divisjon hos oss. Samtidig kan vi friste Skeid-talenter med treningsopphold på Lerkendal. Jeg vil imidlertid presisere at Skeid ikke blir noen farmerklubb for oss. Det er ikke lov i Norge, forteller Rune Bratseth.

Også administrativt samarbeid
Klubbene har også bestemt seg for å arrangere en årlig treningskamp mellom lagene, fortrinnsvis på midtsommeren. Samarbeidet dreier seg også om ikke-sportslige temaer. Administrasjonene i de to klubbene vil blant annet utveksle idéer og erfaringer.

- Skeid vil bli presentert for RBKs sportslig filosofi med tilhørende temaer som utvikling og sikring av økonomi, markedsføring og lederutvikling, sier sportslig leder i Skeid, Håkon Lier Madsen.

I første omgang gjelder avtalen for to år, altså sesongene 2005 og 2006.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Samarbeidsavtale med Skeid» i forumet! Diskutér «Samarbeidsavtale med Skeid» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb