English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sæther Moen drar, Tettey blir
Skrevet av Thomas Myren, 13. januar 2005, 15:52

Christian Sæther Moen har mer eller mindre bestemt seg for å spille 1. divisjon for Skeid kommende sesong. Alexander Tettey blir derimot værende i Trondheim.

Spillere på vei bort: status (03.01.2005)

Allerede for en måned siden ble de to ungguttene linket til Rosenborgs nye samarbeidsklubb. Lenge virket Tettey ut til å være nærmest en overgang. Blant annet trente han med Skeid før jul, samt spilte en treningskamp mot Groruddalen.

Nå er det imidlertid klart at 18-åringen, som scoret sitt første A-lagsmål mot Sparta Praha på mandag, blir værende i Rosenborg.

- Tettey blir hos oss, bekrefter Per Joar Hansen overfor rbkweb.com.

Lagkamerat Christian Sæther Moen er derimot svært nærme å bli utlånt.

- Det ligger an til å bli Skeid. Der er mulighetene til å få spille mye større. Her blir det 2. divisjon uansett, sier 20-åringen til Adressa.

Sæther Moen spilte i en del av treningskampene til Rosenborg sist vinter. Flankespilleren ble deretter kneskadet i serieåpninga til RBK 2, og mistet hele vårsesongen på grunn av den påfølgende operasjonen. I høst var han utleid til Start, hvor han fikk to innhopp i 1. divisjon før han nok en gang ødela kneet. En ny operasjon ble gjennomført i november, og han er nå inne i en rehabiliteringsfase.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sæther Moen drar, Tettey blir» i forumet! Diskutér «Sæther Moen drar, Tettey blir» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb