English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Varsler tøffere linje
Skrevet av Thomas Myren, 16. februar 2005, 19:23

Ingen av Rosenborg-spillerne skal føle seg sikre på å få spille i år. Mot Vålerenga blir Erik Hoftun kun hvilt, men kapteinen kan fort bli vraket fra laget.

   V   


- Kvarme gjør de andre gode (12.02.2005)

- Vi vil framover se at det er de beste som spiller. Er Erik en av de beste, vil han få spille, sier Rune Bratseth til TVTrøndelag.

For første gang på mange år har de etablerte spillere nå fått skikkelig konkurranse om plassene på laget.

- Vi synes dette er en god situasjon å være i. Selvsagt vil dette også skape en del utfordringer ettersom gode spillere ikke vil få spille. Men slik er internasjonal fotball, og det må også vi forholde oss til, sier sportsdirektør Bratseth.

Erik Hoftun har holdt seg bemerkelighetsverdig frisk og rask det siste halvannet året. Mens de yngre lagkameratene har hatt lengre skadeavbrudd både én og to ganger, har kapteinen spilt 76 kamper på rad. Siste kamp han sto over, var NM-semifinalen mot Skeid 5. oktober 2003. Da var Hoftun skadet.

Når fjorårets sølvlag kommer på besøk torsdag kveld er han altså henvist til benken.

- Det ligger ingen dramatikk i at Erik er satt ut av laget. Vi ønsker å se på mulighetene vi har i midtstopperposisjonen. Den muligheten må vi ta i disse (Royal League-)kampene, sier Per Joar Hansen til Adressa.

En friskmeldt Vidar Riseth er mannen som tar over for RBK-kapteinen. Riseth ble akillesoperert i fjor høst, og har ikke vært på banen siden seriefinalen mot Lyn.

- Jeg har vært ute med skade i tre og en halv måned nå. Det har tatt tid å komme tilbake, og nå blir det artig å være i kampsituasjon igjen, sier Riseth til TVTrøndelag.

Perry gleder seg til å se frostingen i tospann med Bjørn Tore Kvarme i midtforsvaret.

- Begge to er veldig hurtige og gode én-mot-én. Vi får veldig stor løps- og duellkraft med de to i midten bak. Det blir spennende å se hvordan Beto og Vidar klarer seg i morgen, sier RBK-sjefen.

Det innbyrdes byttet mellom Hoftun og Riseth blir den eneste endringen på RBK-laget i forhold til de elleve som startet i lørdagens 1-0-seier mot Esbjerg.

Rosenborg går for øvrig svært innbitt til verks mot de blå fra Oslo.

- Vi liker ikke å tape fotballkamper, og nå har vi tapt et par mot Vålerenga. De tapte heldigvis den viktigste kampen i fjor, nemlig slaget om seriemesterskapet. Derfor har de egentlig like mye å revansjere som oss. Men vi vil vinne alle fotballkamper vi stiller opp i, og det skal vi få til i morgen, slår Rune Bratseth fast.

RBK-laget mot VIF blir altså som følger:

Espen Johnsen

Mikael Dorsin - Bjørn Tore Kvarme - Vidar Riseth - Ståle Stensaas

Jan Gunnar Solli - Frode Johnsen - Roar Strand

Alexander Ødegaard - Thorstein Helstad - Daniel Braaten


PS! RBK venter opp mot 15 000 tilskuere mot VIF:


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Varsler tøffere linje» i forumet! Diskutér «Varsler tøffere linje» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb