English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tak på Lerkendal i 2007
Skrevet av Thomas Myren, 28. februar 2005, 23:25

Nils Skutle har egentlig ikke hatt lyst til å si noe om tidsaspektet for bygging av nytt, skyvbart tak på Lerkendal stadion, men på årsmøtet i kveld avslørte Rosenborg-direktøren forhåpningene sine.


OVERVANN: Det er scener som denne før hjemmekampen mot Panathinaikos før jul RBK ønsker å unngå i framtida.

Nå skal det bygges tak (26.01.2005)
Idéskisser Lerkendal med tak (26.01.2005)
Vil ha skyvbart tak på Lerkendal (14.02.2004)

- 31.12.2006 har vært nevnt som dato for ferdigstillelse av tak, men jeg tror tidligst at det vil være på plass et stykke ut i jubileumsåret 2007. I så måte ville 19. mai, bursdagen til klubben, ha vært en fin dato, sa Skutle.

- Men før vi sier noe sikkert, må vi sette oss ned og se på hvilke muligheter vi har. Vi ønsker i alle fall å ha tak på plass så tidlig som mulig, sier RBK-direktøren, som regner med å bruke 100 millioner kroner på nytt tak.

- Vi trodde egentlig at vi var med ferdig med å bygge for kanskje 30 år framover i tid da Nye Lerkendal sto ferdig, men slik blir det ikke. Utviklingen skjer raskt, konstaterer direktøren.

Også på årsmøtet luftet Nils Skutle tankene om å legge kunstgress på Lerkendal.

- UEFA har nå bestemt seg for å godkjenne spill på kunstgress både i Champions League og UEFA-cup til høsten - de legger fram nyheten i morgen, tirsdag, faktisk, og alt tyder på at dette er framtida.

- Det går nok en stund før de store klubbene sør i Europa tar i bruk kunstgress, men for oss her i nord gir dette oss allerede nå bedre muligheter for å drive helårsfotball, slår Skutle fast.

Kunstgress vil ikke bare gi stabile spilleforhold, men også store inntekter. Med tak og kunstgress vil Lerkendal bli Norges største innendørshall, og RBK tror det allerede i 2007 kan være mulighet å tjene 30 millioner kroner på konserter og events på stadion.

- Skulle det bli både tak og kunstgress, er vi sikret store inntekter, avslutter Nils Skutle.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tak på Lerkendal i 2007» i forumet! Diskutér «Tak på Lerkendal i 2007» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb