English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kvarme sier fortsatt nei
Skrevet av Thomas Myren, 6. mars 2005, 13:26

Gjeninntredenen til Bjørn Tore Kvarme i norsk fotball har vært en suksess, og Rosenborg-forsvareren har allerede spilt seg inn i landslagsdiskusjonen. Likevel opprettholder Beto avgjørelsen om å takke nei til mer spill med flagget på brystet.

- Kvarme gjør de andre gode (12.02.2005)


KONSENTRERER SEG OM RBK: Bjørn Tore Kvarme vil fokusere på RBK og familien framover.
Foto: Royal League/Gorm Kallestad
Til tross for åtte gode år i engelsk Premier League, fransk Ligue 1 og spansk Primera Division har trondhjemmeren kun fått en eneste landskamp; en privatkamp mot Columbia på Ullevaal i august 1997. Det skal ikke mye fantasi til for å forstå at Kvarme nok har følt seg forbigått av Drillo og Nils Johan Semb.

Da Semb i 2002/03 til slutt forsto at han ikke lenger kunne overse forsvarsspilleren som storspilte for Real Sociedad i kanskje verdens beste liga, takket spilleren nei.

- Jeg føler jeg ikke har tid og krefter til noe mer enn klubblaget og familien, sa Bjørn Tore Kvarme til VG i februar 2003.

Hjemkomsten til Trondheim har ikke forandret på dette.

- Jeg ønsker ikke å utdype hvorfor jeg har sagt nei til landslagsspill. Dessuten er jeg for gammel, sier 32-åringen.

Dette beklager assistenttrener på landslaget, Stig Inge Bjørnebye, som har vært backkollega til Kvarme både i Rosenborg og Liverpool.

- Bjørn Tore Kvarme er antagelig den spiller i Norge som har fått minst oppmerksomhet i forhold til sine kvaliteter, sier Bjørnebye.

- Han gjorde en fremragende jobb mot superstjerner i lag som Real Madrid og Barcelona. Likevel ble innsatsen hans knapt påaktet av norske sportsjournalister, konstaterer den gamle lagkameraten, som nå har gitt opp å prøve å overtale Beto om mer landslagsspill.

- Ingen skal si at vi ikke har prøvd å snakke med Bjørn Tore. Men han ønsker å prioritere annerledes. Det har vi bare måttet bøye oss for, avslutter Stig Inge Bjørnebye.

Fra før har Erik Hoftun, Ørjan Berg og Roar Strand alle takket nei til videre spill på landslaget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kvarme sier fortsatt nei» i forumet! Diskutér «Kvarme sier fortsatt nei» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb