English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lille-Per var en gigant
Skrevet av Thomas Myren og Åsmund Sjøberg, 5. mai 2005, 21:10

Per Ciljan Skjelbred hadde inntil i kveld 22 minutter seriefotball i føttene. Det så ikke sånn ut!

Perry: - Vi vant krigen
Helstad: - Trives som midtspiss
- Frode klarte seg braPUST I BAKKEN: Per sprang som om han hadde Gammel-Erik i hælene i kveld, og ble sliten etter hvert.
Foto: Thomas Myren
17-åringen fikk overraskende spille fra start mot Start. Alle trodde at Fredrik Winsnes skulle erstatte skadde Ørjan Berg, men i all hemmelighet bestemte Per Joar Hansen seg tidlig for å gi navnebroren sin sjansen.

- Jeg prøvde å holde laget hemmelig for media, og greide dermed å skjerme Per. Hvis ikke hadde han aldri kunnet få se på TV i fred i går kveld, sier Hansen.

Det viste seg raskt at G19-landslagskapteinen ikke gjorde seg bort i sin aller første seriekamp fra start. Skjelbred sprang og sprang og var rett og slett veldig god som venstre indreløper, og ble fullt fortjent kåret til dagens beste Rosenborg-spiller av publikum på Lerkendal.

- Det var stort å se ham i dag. Jeg var ikke i tvil om at dette skulle gå bra. Per har vist mye bra i hele vinter. Mot Djurgården fikk han for eksempel spille en halvtime. Det første han gjorde var å gå bort til den største spilleren til svenskene, og kjøre over ham, sier Perry.

Hovedpersonen sjøl prøvde så godt han kunne å tone ned sin egen innsats.

- De andre guttene spiller veldig bra og gjør det lett for meg, sier Per Ciljan Skjelbred til rbkweb.com.

Mot normalt var Skjelbred sistemann inn i garderoben etter kampen. Både NRK og TV2 var nemlig hissige på å få med unggutten på direktesendte intervjuer rett etter kampen.

- Det var utrolig gøy å være med i dag. Det var en stor opplevelse, slår en opprømt Skjelbred fast.

Store-Per lover Lille-Per mange kamper framover:

- Det er flott for klubben at vi kan få fram egne, trønderske talenter. Per er en spiller både Rosenborg og Norge vil ha mye glede av i mange år framover, avslutter Per Joar Hansen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lille-Per var en gigant» i forumet! Diskutér «Lille-Per var en gigant» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb