English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Frode klarte seg bra
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 5. mai 2005, 22:14

Etter 3-0 mot Start var Christer Basma meget godt fornøyd med både seieren og stopperkollegaen Frode Johnsen.

Lille-Per var en gigant
Perry: - Vi vant krigen
Helstad: - Trives som midtspiss


Seieren, innsatsen og uttellinga var det kaptein Basma var mest fornøyd med etter dagens kamp. Midtstoppervikar Johnsen fikk også noen godord.

- Frode klarte seg bra som stopper, han. Veldig bra, synes jeg. Vi var solide alle mann i dag. Vi står på bra og får uttelling. Det er det som skiller litt i fra de andre kampene i år, spesielt her på Lerkendal. Men i dag var også det på plass, konstaterer en fornøyd Basma til rbkweb.com.

Basma forteller om en ekstra giv før kampen i laget i dag, og at man virkelig ville ha denne seiern.

- Vi visste det var viktig å vinne i dag. Vi har jo ikke råd til å tape noe særlig mer poeng på en stund, så seierslysten var stor før kampen. Nå får vi bare bygge videre på det her, og satse på at det har snudd seg litt med tanke på effektiviteten, sa dagens kaptein.

Basma håper at RBK nå skal slippe "ustablitets-spøkelset" som har preget klubben det siste året. Han tror at noe av årsaken bak dårlige enkeltresultater spesielt på bortebane kan ligge i en noe naiv offensiv innstilling.

- Vi liker å spille fotball. Kanskje det straffer oss litt på bortebane. Vi blir kanskje ikke kyniske nok. Det begynner å bli så mye bra lag i Norge nå, så vi må kanskje spille litt mer kynisk i jakten på flere bortepoeng? undrer Basma avslutningsvis til rbkweb.com.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Frode klarte seg bra» i forumet! Diskutér «- Frode klarte seg bra» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb