English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har brukt pausen godt
Skrevet av Thomas Myren, 10. juni 2005, 13:30

For en gangs skyld var Rosenborg faktisk fornøyd med å få sesongen avbrutt av to landskamper.

Det har vært en kjensgjerning at RBK ofte har slitt med å prestere i den påfølgende kampen etter landskampspauser, men det tror ikke Rune Skarsfjord skjer denne gangen.

- Jeg er faktisk veldig glad for at vi fikk en pause etter kampen mot Odd, spesielt når vi ser hvor bra spillerne har jobbet på trening. I tillegg har de skadde spillerne fått en ekstra uke på seg for å bli friske, sier hjelpetreneren til rbkweb.com.

Gullkonkurrenter som Brann, Vålerenga og Brann har brukt pausen til å drive knallhard fysisk (intervall)trening for å stå best mulig rustet foran en lang høstsesong.

- Vi har gjort det samme, men vi har gjort det med fotballspilling. Spesielt i forrige uke kjørte vi noen knallharde økter med ball, der spillerne ble liggende på knær etterpå - ja, mange måtte ta telling underveis også, sier Skarsfjord.

Det har også blitt øvd på fotballtaktiske ferdigheter.

- Vi har lagt mye vekt på å drille inn bevegelser på den siste biten inn mot mål. Det er viktig at alle kjenner sin egen rolle og vet hvor de skal springe. I den forbindelse var kampen mot Helgeland en fin gjennomkjøring for oss, avslutter Rune Skarsfjord.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har brukt pausen godt» i forumet! Diskutér «- Har brukt pausen godt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb