English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tettey skal redde Skeid
Skrevet av Thomas Myren, 9. juli 2005, 15:28

Skeid ønsker å låne Alexander Tettey i høst for å berge plassen i 1. divisjon.

Sæther Moen drar, Tettey blir (13.01.2005)
Samarbeidsavtale med Skeid (23.11.2004)

G19-landslagsspilleren var på det nærmeste klar for Skeid i vinter, etter blant annet å ha mønstret den rødblå drakta i en treningskamp mot Groruddalen. Men i siste liten bestemte RBK seg for ikke å låne ut den talentfulle midtbanespilleren, som imponerte under Maspalomas-turneringa på Gran Canaria i januar. I stedet ble Christian Sæther Moen sendt sørover.

Nå ønsker Skeid på nytt å få til en utlånstavtale for Tettey. Torshov-laget sliter stort i årets 1. divisjon - ligger i øyeblikket tredje sist på direkte nedrykksplass med sine fattige 12 poeng, og har akutt behov for forsterkninger.

Ifølge skeid.no er RBK-ledelsen denne gang positiv til å låne ut Tettey, som i likhet med kompisen Per Ciljan Skjelbred skal representere Norge i G19-EM i slutten av juli. Ghana-fødte Tettey har bare fått ett innhopp i Tippeligaen så langt i år - seks minutter mot Molde, og etter innkjøpet av Sebastián Eguren er ikke utsiktene til mer spilletid lyse. Han vil derfor ha godt av kamptrening i Skeid-drakta.

PS! Christian Sæther Moen har slitt med skader i vår, men Malvik-gutten har startet de tre seriekampene og scoret i 1-5-tapet mot Moss sist.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tettey skal redde Skeid» i forumet! Diskutér «Tettey skal redde Skeid» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb