English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Får låne Hoftun og Brattbakk gratis
Skrevet av Thomas Myren, 14. juli 2005, 12:02

Rosenborg lar GIF Sundsvall låne Erik Hoftun og Harald Brattbakk gratis resten av sesongen. Nå er det opptil de to RBK-veteranene å bestemme seg.


FELLES SKJEBNE: Harald og Erik er begge sterkt ønsket i øst.

Arkivfoto: Thomas Myren

Hoftun interessert i overgang (12.07.2005)

- Blir Sundsvall og spillerne enige så er det fritt fram. De blir lånt ut gratis av Rosenborg, bekrefter sportsdirektør Rune Bratseth overfor Sundsvalls Tidning.

I øyeblikket er det Erik Hoftun som er nærmest en overgang. 36-åringen har trent med GIF den siste uka, og har mottatt et kontraktsforslag.

- For meg hadde det vært er perfekt ny start å havne i "Giffarna". Jeg behøver et nytt miljø, og Rosenborg har i øyeblikket fem midtstoppere i laget, sa Hoftun tidligere i uka.

Sjøl om det bare er snakk om utlån, vil en overgang bety at Hoftuns karriere i Rosenborg er over. Kontrakten hans går ut etter inneværende sesong, og lite tyder på at RBK ønsker å forlenge den.

Harald Brattbakk, som har kontrakt ut neste sesong, virker i utgangspunktet mer avvisende til å gjøre svenske av seg. Norsk fotballs toppscorer gjennom alle tider takket nei da gammel-klubben Bodø/Glimt viste interesse tidligere i sommer, og har uttalt at han helst vil bli i RBK.

Det skal i alle fall ikke stå på penger for verken Erik eller Harald: GIF Sundsvall skal ha fått på plass solide lønnstilbud, helt på høyde med det spillerne får i Rosenborg. Det vil med andre ord si rundt én million kroner til hver for en høst i Norrland.

I ettermiddag samles RBK i Östersund hvor det blir treningsleir resten av uka. Både Hoftun og Brattbakk skal være med på denne, og en avklaring vil sannsynligvis ikke bli foretatt før over helga. Dette åpner for at duoen spiller både mot Östersund på lørdag og Sundsvall på Lerkendal på onsdag.

Hva synes du om disse overgangene? Si din mening i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Får låne Hoftun og Brattbakk gratis» i forumet! Diskutér «Får låne Hoftun og Brattbakk gratis» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb