English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hoftun klar for Sundsvall
Skrevet av Thomas Myren, 20. juli 2005, 13:58

Erik Hoftun har blitt enig med Rosenborg om sluttpakken sin, og er dermed klar for GIF Sundsvall. I kveld tar legenden farvel med supporterne på Lerkendal.

Får låne Hoftun og Brattbakk gratis (14.07.2005)

- Erik er en spiller som kan heve de unge spillerne i laget vårt. Det blir perfekt for oss å få ham, sier GIF-trener Jan Halvor Halvorsen til Sundsvalls Tidning.

Rosenborg og "Giffarna" har i over en uke vært enige om en gratis overgang for stopperveteranen. Tirsdag ble Hoftun sjøl enig med svenskene om kontrakt på halvannet år, og han har i formiddag vært i møte med RBK-direktør Nils Skutle.

Like før klokka 14 var møtet over: Hoftun har fått en sluttpakke fra Rosenborg, som dermed slipper flere økonomiske forpliktelser overfor eks-kapteinen, som egentlig hadde et halvt år igjen av kontrakten sin.

- Erik har vært her lenge. Følelsene er blandet for begge parter. Men samtidig går livet videre. Til slutt ble dette det beste for begge parter, sier Skutle til Adressa.

I kveld møtes som kjent Rosenborg og GIF Sundsvall i treningskamp på Lerkendal. Det er fortsatt usikkert hvilken drakt Hoftun stiller i (1. omgang for RBK og 2. omgang for GIF hadde vært en god løsning), men spiller og publikum får i alle fall rikelig med anledning til å ta farvel med hverandre etter elleve fantastiske år.

Ta farvel med Erik Hoftun - skriv en siste hilsen i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hoftun klar for Sundsvall» i forumet! Diskutér «Hoftun klar for Sundsvall» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb