English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hoftun valgte Bodø/Glimt
Skrevet av Thomas Myren, 21. juli 2005, 11:44

Erik Hoftun valgte til slutt Bodø/Glimt. Han har blitt enig med nordlendingene om kontrakt på halvannet år.

Hoftun tok farvel (20.07.2005)
Hoftun fortsatt i tenkeboksen! (20.07.2005)
Tidenes beste Rosenborger? (20.07.2005)

- Det siste døgnet har vært veldig kaotisk, men nå er jeg 100 prosent sikker på at jeg har valgt rett for både min egen del og familien, sier Hoftun til NRK Trøndelag.

I går virket Rosenborg-veteranen så godt som klar for GIF Sundsvall, men da kom plutselig Glimt på banen med et fristende tilbud. Etter å ha tatt farvel med publikum på Lerkendal i går kveld, dro Hoftun rett i møte med Glimt-formann Tord Kolstad i Trondheim sentrum.

- Tilbud om kontrakt på et og et halvt år med mulighet til forlengelse har helt klart vært et avgjørende moment for at jeg valgte Glimt, forteller han.

Rosenborg-legenden ser fram til å avslutte karrieren i Nordlands fotballstolthet.

- Jeg kommer til et lag som har et utrolig potensiale. Det er ikke mer enn to år siden de tok sølv i serien, og har også i år vist gode prestasjoner, slår Hoftun fast.

RBK lar midtstopperen gå gratis til Glimt, og overgangen vil bli spikret i løpet av dagen.

- Jeg gleder meg utrolig til å dra på meg den gule drakta. Jeg drar til Bodø i morgen, og håper på å debutere mot Viking på søndag, sier Erik Hoftun, som allerede neste helg vender tilbake til Lerkendal som Glimt-spiller:

- Jeg har ikke tenkt så mye på akkurat dét ennå, men jeg innrømmer at det er vemodig å forlate Rosenborg. Jeg har hatt elleve fantastiske år her, og har opplevd de utroligste ting på fotballbanen. Likevel hadde det vært mer vemodig å ha stått her om jeg skulle ha sluttet med fotball. I dag er jeg i stedet i gang med mitt nye fotballiv, og jeg er utrolig motivert for å spille i Bodø/Glimt, avslutter mannen med 442 kamper for Rosenborg.

Lykke til i Bodø, Erik!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hoftun valgte Bodø/Glimt» i forumet! Diskutér «Hoftun valgte Bodø/Glimt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb