English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bestemte seg på fredag
Skrevet av Thomas Myren, 8. august 2005, 16:11

Rosenborg innrømmer at avtalen med Per-Mathias Høgmo allerede var i boks da Per Joar Hansen trakk seg.

Høgmo: - Jeg er ingen frelser

- Vi hadde allerede på fredag bestemt oss for hvilken trener vi ville ha neste sesong, men måtte i går framskynde prosessen, sa RBK-formann Ove Snuruås på pressekonferansen på Brakka i ettermiddag.

Høgmo ble valgt etter grundig forarbeid.

- Arbeidet ble startet i vår, og hadde som siktemål å være ferdig innen 1. september. Vi har gjennomført en ansettelsesprosess med mange intervjurunder. Vi har snakket med flere, og Per Joar var blant kandidatene, sier Snuruås.

- Vi har vurdert kandidatenes evner til å kunne løfte oss opp igjen og ta oss videre, legger administrerende direktør Nils Skutle til.

I tillegg til de to stk. Per skal Tom Nordlie, Hans Backe, Knut Torbjørn Eggen og Michael Laudrup alle ha vært i møte med RBK.

- Det var skarp konkurranse, men til slutt sto vi igjen med to navn. Etter å ha fått solide anbefalinger, valgte vi Per-Mathias, sier Ove Snuruås. Nordlie skal ha vært den argeste konkurrenten.

Rosenborg tror Høgmo kan bidra med nye tanker i en klubb som har slitt med innavl de siste årene.

- Vi har gjort noen feilvalg fordi vi har vært for kjappe på avtrekkeren. Nå har vi brukt god tid for ikke å gjøre de samme feilene på nytt, forteller Skutle.

- Den fotballen vi spilte for et par år siden er ikke god nok lenger nå. Per-Mathias har evnen til å tenke nytt samtidig som han er systematisk, avslutter RBK-direktøren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bestemte seg på fredag» i forumet! Diskutér «Bestemte seg på fredag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb