English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Du har sjansen, Tettey!
Skrevet av Thomas Myren, 5. september 2005, 11:36

Rosenborg leter fortsatt etter en arvtager i den sentrale midtbanerollen. I kveldens treningskamp mot IFK Göteborg får Alexander Tettey sjansen til å vise om at han er rett mann.

   V   

RBK henter hjem Tettey (30.08.2005)
Juniorlaget klar for semifinale (04.09.2005)

- Nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å overbevise Per-Mathias Høgmo at jeg er verdt å satse videre på, sier Tettey til Adressa.

Midtbanetalentet ble i vår kåret til turneringens beste spiller da G19-landslaget deltok i kvalifiserings-gruppespillet for EM, og både Aalesund og Skeid var svært ivrige på å få låne ham denne høsten. Til slutt havnet han på kortidsutlån i Oslo-klubben.

Tettey scoret to mål på de fem kampene han fikk med seg i den rød trøya, og var dermed sterkt delaktig i at Skeid de siste ukene har snudd den dårlige trenden sin i 1. divisjon.

- Jeg er glad jeg reiste til Skeid, og er blitt en bedre spiller av å spille fast i 1. divisjon en stund, sier spilleren sjøl.

Lørdag var Alexander Tettey banens gigant da juniorlaget til RBK knuste Follese fra Askøy med 5-0 i kvartfinalen i junior-NM. Han var en utmerket servitør samtidig som han fikk brukt musklene sine i duellene mot vestlendingene.

I kveld skal han få prøve seg i samme rolle på A-laget. Sannsynligvis får han med seg kompisen Per Ciljan Skjelbred som indreløper fra start.

RBK må ellers greie seg uten mange spillere: Jan Gunnar Solli, Daniel Braaten, Thorstein Helstad, Vidar Riseth og Mikael Dorsin er alle opptatt med VM-kvalifiseringskamper for henholdsvis Norge og Sverige, mens Espen Johnsen (kne), Ørjan Berg (lår), Christer Basma (kne), Miika Koppinen (kne) og Robbie Rusell (kne) er alle skadet.

Alejandro Lago og Bjørn Tore Kvarme er derimot tilbake på banen etter henholdsvis håndleddsbrudd og kraftig hjernerystelse. Tidlig i august ble den spansktalende duoen utpekt til høstens midtstoppere av Per Joar Hansen, og kveldens kamp kan avgjøre mye om de greier å holde Vidar Riseth ute av laget framover.

Treningskampen mot IFK Göteborg spilles på Lerkendal stadion med avspark 19.00. Sesongkortinnehavere har fri adgang, mens alle andre må ut med 50 kroner.

Ubekreftet Rosenborg-lag:

Ivar Rønningen

Roar Strand - Bjørn Tore Kvarme - Alejandro Lago - Ståle Stensaas

Per Ciljan Skjelbred - Alexander Tettey - Sebastián Eguren

Alexander Ødegaard - Frode Johnsen - Øyvind Storflor


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Du har sjansen, Tettey!» i forumet! Diskutér «- Du har sjansen, Tettey!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb