English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Garanterer RBK ny kontrakt
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 5. september 2005, 21:59

Arne Erlandsen er ikke i tvil om at Rosenborg klarer å beholde plassen i Tippeligaen.

Flere grep sjansen
Rosenborg - IFK Göteborg 4-0

IFK-treneren tok 0-4-nederlaget på Lerkendal med fatning, og skrøt heller av motstandern enn å kritisere sine egne spilere.

- Veldig fint at vi får spille en kamp nå i seriepausa mot så kvalifisert motstand. Rosenborg er gode. Vi henger greit med i noen perioder mens vi i andre perioder igjen får kjørt oss en del, innrømte Erlandsen etter kampen.

Erlandsen følger fortsatt norsk seriefotball nøye, og han er krystallklar når det kommer til Rosenborgs videre skjebne i møte med nedrykksspøkelse sesongen 2005.

- Rosenborg rykker ikke ned. Det garanterer jeg. De er mye bedre enn tabellen viser, og kommer helt sikkert til å ta nok poeng til å beholde plassen. De møtte jo et topplag nå sist i Lyn og var jo klart bedre enn dem, argumenterer en skråsikker Erlandsen, som ikke ville høre snakk om at Rosenborg er i ferd med å gå i den samme fella som han eget lag gikk i etter sin egen storhetsperiode.

- Nå har RBK akkurat kvalifisert seg for Champions League, så jeg tror man skal være veldig forsiktige med å snakke om noen stor sportslig krise, avfeier en svært imøtekommende Arne Erlandsen, som i stedet tror RBK vil komme styrket ut av motgangen.

- De har sikkert lært masse det året her, og jeg føler meg veldig trygg på at de kommer til å komme veldig sterkt tilbake i Tippeligaen til neste år, avslutter Erlandsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Garanterer RBK ny kontrakt» i forumet! Diskutér «Garanterer RBK ny kontrakt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb