English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Flere grep sjansen
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 5. september 2005, 22:33

Flere spillere viste seg frem fra en positiv side i mandagens treningskamp mot IFK Gøteborg.

Garanterer RBK ny kontrakt
Rosenborg - IFK Göteborg 4-0

Kampen om spilletid i Rosenborg kommer til å bli hard den kommende høsten. Med flere sentrale skadefravær og spillere med i landslagstroppen grep flere spillere begjærlig sjansen, og la inn en fin søknad om mer spilletid i de kommende kampene.

Ståle Stensaas viste flott offensivt backspill, og bidro sterkt fremover på sin side. Dermed tyder mye på at Micke Dorsin skal få kamp til døra om retten til spill på venstrebacken i tiden fremover. Ståle selv var også fornøyd etter kampen.

- Jeg synes vi gjør en god kamp. Ballen går fort og vi er villige fremover, smiler Stensaas til rbkweb.com etter kampen.

Han legger heller ikke skjul på at det var viktig å prestere godt i dagens kamp.

- Det er alltid viktig å prestere i kamper for å bevise at man fortjener en plass på laget, så det her var helt klart en viktig kamp, svarer Stensaas før rbkweb.com sin utsendte klarer å dra ut av backen at han selv gjorde en bra figur. Ikke mye sjølskryt fra den karen, nei.

Også Per Ciljan Skjelbred satte sitt preg på kampen. Han kom inn ved pause og viste flott agressivt spill på midtbana, men fine initiativ og sugende løp. Mål ble det også på ungutten, etter et hodestøt av alle ting. Som vanlig var Per en blid mann etter kampen.

- Idag gikk det vel bra både for laget og mitt eget vedkommende. Uvant å score på hodet men moro selvfølgelig, smiler Per til rbkweb.com.

Lille-Per mener det var viktig å vedlikeholde kampformen under landskampsoppholdet.

- Det er alltid viktig å få kamp i beina, og det er gøy å få spille på såpass høyt nivå som det kampen var. kjempeutfordrende for meg og kjempemoro, konstaterer Skjelbred.

Ellers så viste både Eguren med 2 mål, Kvarme med solid stopperspill og også ungguttene Jamtfall og Tettey lovende takter. Du og du for en bred stall Rosenborg har. Det er bare å glede seg til høsten allerede...


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Flere grep sjansen» i forumet! Diskutér «Flere grep sjansen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb