English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Legger om treningene
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2005, 16:08

Per-Mathias Høgmo vil legge om treningene til Rosenborg i et forsøk på å snu den dårlige trenden med fem strake serietap.

Den nye RBK-treneren kommer til å dele A-stallen opp i enkle par. Hver spiller skal ta ansvar for utviklingen til sin egen makker, og presse hverandre til bedre innsats og prestasjoner på treningene.

- Spillerne får ansvar for å følge opp hverandre. Det er detaljer som må terpes, og jeg har stor tro på at vi blir bedre både fysisk og taktisk med dette opplegget. Resultatene håper jeg vises allerede i år, men programmet skal også brukes i et lengre perspektiv, sier Høgmo til VG.

Samtidig har hver enkelt spiller fått sitt eget individuelle treningsprogram.

- Vi må kvalitetssikre treningen til hver enkelt spiller. Etter de fysiske testene har vi individualisert treningsopplegget, bekrefter RBK-treneren overfor Adressa.

Sjøl om treningsmengdene til enkelte har økt, er det viktig å gå forsiktig fram.

- Kampprogrammet er såpass tett fremover at det er marginalt hva vi kan hente ut av mer trening. Vi må prestere i kampene og trene godt. Og vi er nødt til å være veldig god på restituasjon. Vi kan hente ut noe i løpet av tre måneder. På lang sikt vil vi i hvert fall ha nytte av den treningen vi legger ned nå og komme opp på et høyere nivå, sier Høgmo.

Håpet er at spillere i bedre fysisk form vil holde seg skadefrie.

- Skadesituasjonen som er og har vært i klubben har ført til at folk ikke har vært i kampmodus. Fremover handler det om å få folk friske og holde dem friske, slår Per-Mathias Høgmo fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Legger om treningene» i forumet! Diskutér «Legger om treningene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb