English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Langt Lerkendal-møte
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2000, 00:00Rosenborg Ballklub, Trondheim Kommune og en trøndersk investorgruppe satt fra klokken 13 onsdag ettermiddag til fem-tiden på torsdagsmorgenen (!) i et møte om Nye Lerkendal. Heldigvis var ikke møtet bortkastet.

I desember ifjor ble det klart at finalistene i kampen om å få bygge Nye Lerkendal stadion ble NCC Eiendom AS og Trondheim Næringsbygg/ Reinertsen Gruppen.

På møtet onsdag skulle man velge hvilken av finalistene som skulle få bygge det nye stadionanlegget. RBK og Trondheim kommune skulle sammen med tilbyderne bli enige om hvem som skulle få den store kontrakten. I tillegg var prosjektleder Erik Einum fra PTL Løken og Arne Hoff fra Ernst & Young med på maraton-møtet. Sammen ble de enige om at Trondheim Næringsbygg og Reinertsen Gruppen hadde det beste forslaget.

Bystyret i Trondheim må godkjenne dette, før RBK kan skrive en intensjonsavtale med Trondheim Næringsbygg og Reinertsen Gruppen. Dette vil trolig skje i løpet av mars.

Når alt dette er i orden, kan detalj-planleggingen starte.
- Vi trenger nok fem-seks måneder på oss for å gjøre det arbeidsstykket ferdig, sier RBK-direktør Nils Skutle til Adressa.

Planen er å bygge en topp-moderne fotballstadion med 25 000 sitteplasser (alle med tak), fire frittstående tribuner og 1500 VIP-plasser.

- Vi snakker absolutt ikke om et råflott stadion. Det ville ha brutt med vår folkelige grunnholdning. Funksjonalitet blir satt i høysetet. Vi må så godt vi kan tilrettelegge forholdene best mulig for våre tilskueres behov, sier Skutle til Adressa.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Langt Lerkendal-møte» i forumet! Diskutér «Langt Lerkendal-møte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb