English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kone ankommer lørdag
Skrevet av Thomas Myren, 26. januar 2006, 23:23

Lørdag kommer Yssouf Kone til Trondheim for å sluttføre overgangen til Rosenborg innen det internasjonale overgangsvinduet stenger.

Vil ha Kone allikevel (24.01.2006)

Yssouf Kone
Foto: ocs.ma

Født: 19.02.1982
Fødested: Elfenbenskysten
Nasjonalitet: Burkina Faso
Posisjon: Spiss
Tidligere klubber: Safi (Marokko), Raja Casablanca (Marokko), Lecce (Italia)
Seriekamper/-mål 2005/06: 14 / 4
Landskamper/mål: 7 / ?

Les mer: SoccerStats.com
- Vi satser på å ha ham klar til tirsdag slik at han kan spille UEFA-cup for oss, sier Per-Mathias Høgmo til rbkweb.com.

RBK er allerede enige med Raja Casablanca om overgangssum for spissen, som har vært utleid til Safi denne sesongen. Nå gjenstår det bare at spilleren sjøl skriver under sin personlige kontrakt.

Egentlig skulle Kone, som har vært hjemme i Marokko siden helga, ha ankommet Trondheim i kveld, men på grunn av treg saksbehandling i prosessen med å skaffe ham norsk visum, er de første skrittene på trøndersk jord utsatt til lørdag.

24-åringen spilte tre omganger mot Brøndby, Djurgården og Pohang Steelers under treningsleiren på Gran Canaria, og har allerede imponert Høgmo kraftig.

- Han har mange veldig gode ferdigheter: Han skyter godt med begge bein, er bra i lufta, er hurtig og har et bra blikk for spillet, skryter Rosenborg-treneren.

Mange spillere fra den sørlige halvkule har de siste årene ikke maktet/fått nok tid til (gjerne en kombinasjon) å tilpasse seg sportslig og sosialt i Rosenborg, og dermed blitt ansett som bomkjøp. Høgmo er klar over risikoen også denne gang, men han tror Yssouf Kone er særdeles godt rustet foran møtet med trønderhovedstaden.

- Han snakker flytende fransk, italiensk og engelsk. Det er verdt å nevne at han tidligere har bodd halvannet år i Italia og spilt for Lecce. Han har også hatt flere år på universitet med matematikkstudier. Han burde ha gode forutsetninger til å sosialisere seg inn i gruppa, slår Høgmo fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kone ankommer lørdag» i forumet! Diskutér «Kone ankommer lørdag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb