English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lund og Mathisen til La Manga
Skrevet av Thomas Myren, 4. februar 2006, 20:50

Per Ciljan Skjelbred og Ørjan Berg er syke og ble ikke med til La Manga da A-stallen reiste i formiddag. I stedet fikk juniorspillerne Sivert Lund og Steffen Mathisen plass på flyet.

Sivert Lund- Dette er en stor stimulans til fortsatt satsing for våre juniorspillere, sier Per Winsnes, leder for ungdomsavdelinga i RBK, til klubbens hjemmeside.

Lund (19) og Mathisen (18) spiller henholdsvis midtbane og midtstopper, og førstnevnte var i fjor kaptein i kampene i junior-NM. De to ungguttene hadde i det hele tatt et opplevelsesrik fjorår: I tillegg til å vinne 4-0 i finalen hjemme mot Lyn, debuterte begge på A-laget i 1. runde-kampen mot Orkla i mai.

Sett ut fra landskamper er det Steffen Mathisen som er den mest lovende spilleren av de to. Forsvareren har vært fast inventar på henholdsvis G15-, G16- og G17-landslaget de siste tre årene, og var forrige helg på G18-landslagssamling i Fredrikstad. Lund på sin side står bokført uten kamper med flagget på brystet.

Steffen MathisenNår det gjelder Skjelbred og Berg sliter begge med lettere sykdom, og RBK tok altså ingen sjanser på at en lang reise skulle slite på helsa. Det er visst mulig at duoen kan bli sendt nedover i løpet av uka, men sannsynligvis trener de alternativt mens lagkameratene fullfører treningsleiren på La Manga.

Rosenborg blir værende i Spania til neste lørdag, og skal spille to treningskamper: FC København (mandag kl. 15.30) og Lokomotiv Moskva (torsdag kl. 18.00).


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lund og Mathisen til La Manga» i forumet! Diskutér «Lund og Mathisen til La Manga» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb