English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Strand skadet i jubileumskampen
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 17. april 2006, 21:05

Rosenborgs periode uten skader ble ikke spesielt langvarig.


KNESKADET: Kaptein Strand måtte gi seg tidlig etter duellen med Kristofer Hæstad.

Foto: Thomas Karlsen

På treningene i påska har Per-Mathias Høgmo gledet seg over en helt skadefri tropp. Det ble ikke mange dagene han kunne glede seg over dette. Det tok fire minutter før Roar Strand landet for kjært etter en duell med Kristofer Hæstad, og pådro seg en strekk på innsida av venstre kne.

Kapteinen måtte dermed hinke av banen så alt for tidlig i sin eliteseriekamp nummer 347. Dermed ble det ikke den store feiringen for spilleren som altså passerte Ola By Rise og nå troner alene på toppen av lista av spillere med flest spilte kamper i den øverste norske divisjonen.

- Jeg har fått en strekk på noen leddbånd på innsida av kneet. Jeg landa oppå ballen med beinet, og fikk tyngde nede på foten som gjorde at den fikk en litt lei bøy. Dermed ble det strekt på noen bånd. Vi tror jeg blir ute i 2-3 uker, konstaterer Strand, som ikke legger så stor vekt på at det skjedde i jubileumskampen.

- Det er alltid kjedelig å måtte gå av med skade. At det skjedde i akkurat denne kampen hvor jeg tok rekorden, bryr jeg meg ikke så om, sier Roar Strand, som altså må belage seg på noen ukers pause fra fotballen.

Også Miika Koppinen måtte gå av med skade. Dog er ikke denne skaden like alvorlig som den lagkapteinen pådro seg.

- Jeg har fått et slag på selve kneet. Vi tror ikke at det er så alvorlig, og jeg tror jeg er klar allerede til neste serierunde mot Vålerenga, forteller Koppinen til rbkweb.com.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Strand skadet i jubileumskampen» i forumet! Diskutér «Strand skadet i jubileumskampen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb