English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Innbytternes aften
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 17. april 2006, 23:31

Per-Mathias Høgmo var godt fornøyd med seieren mot Start, og konstaterer at en god benk betaler seg.

- Vi er på gang, men har fortsatt en del å gå på, sier Høgmo til rbkweb.com.

Han ga følgende analyse av kampen:

- Jeg synes vi er best i store deler av første omgang, men det siste kvarteret sluttet vi å stå høyt i banen. Vi datt liksom litt, og da fikk Start litt større spillerom. Men det var vi veldig oppmerksomme på i pausa, og fikk justert ganske greit. I andre omgang tar vi mer tak i det, og er periodevis veldig gode, forteller Høgmo.

Gode innbyttere
Jubilanten Roar Strand måtte tidlig gi seg. Inn kom Frode Johnsen som nok en gang spilte en fin kamp på midtbanen, og noterte seg i tillegg for to mål. I tillegg kom Daniel Braaten inn ved pause, og var kanskje den aller beste spilleren etter hvilen. Per-Mathias Høgmo var godt fornøyd med sine innbyttere og tilfreds med å se at Rosenborgs sterke benk glitrer også andre steder enn på papiret.

- Vi fikk en del uro i laget med en del tidlige bytter bytter. Men Frode kommer inn å gjør en god jobb på midtbanen, og i tillegg viser hvor dyktig han er på dydbdeløpene sine når han fyller etter inne i boksen. Daniel viser igjen hvordan han kan påvirke en kamp. Han er en klassespiller, og spesielt når kampen åpner seg sånn som den gjorde utover i andre omgang her i dag. Det han gjør foran det første målet er stort, smiler en fornøyd Høgmo.

God Steffen
Treneren passet også på å fremheve Steffen Iversen, som han mente gjorde en svært solid figur på topp, og som endelig begynner å komme i skikkelig god form.

- Steffen er god. Han viser klokskap, og er under hele kampen et veldig godt spillepunkt for oss. Han er veldig dyktig til å lese spillet, og man kan se at han har bestemt seg for hva han skal gjør før han får ballen. En solid kamp av Steffen for oss i dag, avslutter Per-Mathias Høgmo til rbkweb.com.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Innbytternes aften» i forumet! Diskutér «Innbytternes aften» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb