English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En av mine bedre omganger
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 17. april 2006, 23:53

Daniel Braaten viste spill av stor klasse de siste 45 minuttene mot Start.


VANSKELIG Å STANSE: Daniel Braaten var et konstant uromoment for Start-forsvaret da han kom inn. Her ble han felt av Kristoffer Paulsen like utenfor 16-meteren.

Foto: Thomas Karlsen

Oslo-gutten startet på benken i kveldens kamp, men kom inn til andre omgang og svarte med storspill. En målgivende pasning, et straffespark, mange flotte raid og tekniske finesser ute på kanten leverte han i løpet av den omgangen han spilte.

Spilleren selv var likevel som vanlig nøktern i sin framferd etter kampen.

- Ja, jeg syns vel det gikk bra i dag. Er fornøyd med egen innsats - kom rundt noen ganger og fikk lagt inn, og der står jo gutta i kø for å score, forteller innbytteren på sedvanlig forsiktig vis.

Men etter felles anstrengelser fra pressen klarte man å dra noen flere superlativer ut av Daniel.

- Jo, det er vel kanskje en av mine bedre omganger i Rosenborg, erkjente han til slutt, og gjorde samtidig ikke gjorde noe stort nummer ut av at han helst skulle spilt 90 og ikke 45 minutter av kampen.

- Ingen er fornøyd med å sitte på benken. Konkurransen her er knallhard. Alle kan ikke spille, det sier seg sjøl. Det er viktig at vi som ikke starter tar vare på de minuttene en får til å vise seg frem. Det gjorde jeg vel i dag? forteller Braaten med et målbevisst uttrykk.

- Jeg starta mot Lillestrøm sist og fikk spille andre omgang i dag. Nå er det en hel treningsuke til neste kamp. Det gjelder bare å stå på videre, avslutter andreomgangens beste spiller.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En av mine bedre omganger» i forumet! Diskutér «- En av mine bedre omganger» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb