English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg - VÃ¥lerenga
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  

Hvem var beste Rosenborg-spiller?
Faye
3%
 3%  [ 2 ]
Reitan
0%
 0%  [ 0 ]
Hovland
0%
 0%  [ 0 ]
Eyjolfsson
1%
 1%  [ 1 ]
Holse
5%
 5%  [ 3 ]
Skjelbred
16%
 16%  [ 9 ]
Vecchia
9%
 9%  [ 5 ]
Henriksen
0%
 0%  [ 0 ]
Holm
1%
 1%  [ 1 ]
Islamovic
1%
 1%  [ 1 ]
Ceide
60%
 60%  [ 33 ]
Tettey
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 55

Author Message
Henri
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 18474

PostPosted: 18.10.2021 15:07    Post subject: Reply with quote

Synes Holm uttaler seg helt fint jeg. Sier han er Rosenborg-fan til og med, det må han jo absolutt ikke si. Kritikken han kommer med mot klubben er jo helt fair, han sier jo ting som mange har sagt her inne. Og vi ser det jo han påpeker fortsatt, Konradsen på utgående kontrakt står foran Tagseth i køa, det er helt meningsløst.
Back to top
View user's profile Send private message
Pappelg
Veteran


Joined: 10 Jul 2018
Posts: 1862

PostPosted: 18.10.2021 15:34    Post subject: Reply with quote

Så ikke intervjuet selv, så var vel litt rask på avtrekkeren sett i ettertid. Burde visst at avisene vinkler artiklen dithen de vil og vrir ting rundt. Ser at han har uttalt positive ting om både å komme tilbake og om det at han er fan, noe som ikke var med i f.eks Vg, der de vinklet alt inn mot kritikk på en måte som fremstår verre enn realiteten.
Back to top
View user's profile Send private message
bæærnt
Rutinert


Joined: 30 Jun 2005
Posts: 875

PostPosted: 18.10.2021 15:38    Post subject: Reply with quote

Resultatmessig så har det heller ikke gitt noen bra avkastning å bruke de eldre på utgående. Det har denne og tidligere sesonger vist. På sett og vis så utsettes foryngelsen, og fruktene man kan høste av det skyves lenger frem i tid. I sum, verken gunstig for sportslig eller økonomisk utvikling. Men altså, det er nok kvalitet sånn jevnt over, så sesongen burde ha vært mye bedre enn det den har vært. Om ikke annet så skulle vi ha sett et vesentlig bedre bunnivå enn det vi har erfart så langt. Plasthysteri og hyppige rokkeringer kan nok forklare mye, men jaggu ikke godt å vite hva Åge egentlig å forsøkt å skape mens han har vært her.
Back to top
View user's profile Send private message
Rallepus
Veteran


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 1207

PostPosted: 18.10.2021 22:33    Post subject: Reply with quote

Plot twist: Det er Odin Holm som er senador
_________________
Dette er livet, og du kan ikke gi slipp på det, du klynger deg til et håp om at et mirakel skal skje, og hver kveld skjer det noe helt motsatt.
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 8920
Location: Rosenborg

PostPosted: 18.10.2021 23:22    Post subject: Reply with quote

rail wrote:
Sløvsekken wrote:
Forsvaret vårt er ett av de absolutt dårligste i ligaen, og vi har ikke noe offensivt spill.


Greit å være skuffa, men kanskje også greit å holde tunga rett i munnen. Defensivt har vi sluppet inn 5. minst, 3 mer enn Molde. Offensivt har vi scoret 3. mest, 1 mindre enn Glimt.

Skulle nesten tro senador hadde vært på farten. Hadde vi vært blant de absolutt verste både defensivt og offensivt burde vi vel rykka ned.


Håpløs forenkling. Vi har ikke sluppet inn mer fordi det er få lag som greier å presse oss over tid. Vi har ballen mye mer enn de fleste lagene bak oss på tabellen.

Vi slipper inn utrolig enkle mål, stort sett etter grove individuelle feil fra de samme spillerne. Backene våre er utrolig dårlig til å hindre innlegg. I tillegg gjør stopperne alt for mange feil i markeringsspillet. Første målet til Enga hadde begge deler.

Begynner du å telle opp så utgjør denne typen feil veldig mange av baklengsmålene våre denne sesongen. Og de fleste av dem er helt unødvendig.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Forumsjef


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 11618
Location: Rett ved regnbuens ende

PostPosted: 19.10.2021 09:26    Post subject: Reply with quote

Jeg synes det blir vanskelig å si så mye om denne kampen med det kampforløpet vi fikk. De første førtito er ikke spesielt bra, men ikke særlig dårlige heller. De befester mer inntrykket vi allerede har, de tingene vi vet, som er at Rosenborg anno 2021 er et lag som lener seg tungt på duellstyrke sentralt og individuelle ferdigheter offensivt, men som har store problemer med å forsvare seg på overganger imot, og derfor ikke tør å gå fram med veldig mange spillere ofte. Vi skaper nok til å vinne kampen uten å ta store sjanser, men vi presterer å være forsiktige uten å være defensivt solide, og det koster oss for mye.

10 mot 11 blir vi som vanlig fryktelig baktunge og ivrige på å klarere blindt. Det er litt forstemmende å se hvor lite interesserte spillerne er i å tilby seg som pasningsalternativer de gangene vi vinner ball og tar av det første presset. Det er vanskelig å forstå hvorfor vi ikke både løper og bytter mer, hvis det er konservering av kreftene som er poenget. Her også er det samme tema. vi blir veldig defensive uten å dermed bli kompakte og vanskelige å bryte ned, og jammen klarer vi nesten å duplisere 1-0-målet i andre omgang også.

Så blir vi jo nok en gang bortdømt, etter min mening. Henriksens andre gule må han virkelig ta på sin egen kappe, og det skal bare ikke en så erfaren spiller gjøre, men: det er ikke noe direkte rødt kort, han trekker seg fra kontakten og er vel bare så vidt borti Oldrup med bakerste fot. Gult kort er helt greit på den, men Henriksens første gule er drakonisk strengt sett opp mot den linja Saggi ellers legger seg på både før og etter. Om ikke annet skulle åpenbart både Reitan og Dino hatt gult hvis Markus skulle hatt det, og selv om Vålerenga lenge klarer å holde seg unna har også de flere tilsvarende situasjoner som veives vekk med pekefinger, mens altså Henriksen (og Ceïde) får kort. Det er skjev dømming, nok en gang, og man må faktisk spørre seg om det er realistisk å ta gull når dommerne har så konsekvent og kollektivt markeringsbehov i disfavør Rosenborg. Og da er det ikke engang nevnt (vel, knapt) at vi skulle hatt to straffespark, der det første i mine øyne er klarere enn det siste.

Men 2-2 i en sånn kamp er jo greit resultatmessig, og jeg synes ikke prestasjonen er så dårlig. Men vi må slutte å stille med det midtstopperparet, de er hjelpeløse sammen i åpent spill, og de får heller ikke noe hjelp av en keeper som står langt inne i målet og ikke kommuniserer. Og så må vi slutte med hjernedøde røde kort.

Børs:

Faye Lund 3 - Virker usikker, og er tydelig ukomfortabel med å bevege seg ut fra streken sin. Ute og sykler gjentatte ganger. 0-1 er nok vanskelig, selv om det ser litt rart ut å ikke prøve, men 2-2 er vel faktisk ikke helt utagbar med fri sikt fra 20 meter?

Reitan 6 - Bra kamp av Reitan, selv om han ikke knebler Layouni like enkelt som sist. Glipper på 0-1. God involvering før 1-1. Skal ha straffe. Kan godt bruke toppfarta si enda mer bevisst defensivt, han har et ekstra gir når han virkelig bestemmer seg.

Hovland 4 - Noen viktige blokkeringer, og noen gunstige (og heldige) pasninger framover. Vesentlig bedre i parkert buss enn i åpne landskap, og gjentar faktisk eksakt Eyolfssons feil i andre omgang, dog uten å straffes.

Eyolfsson 3 - Grov markeringssvikt på 0-1. Også han mer komfortabel med mange rundt seg. Stor involvering før 2-1.

Holse 4 - Klarer ikke markere seg offensivt før han tvinges ned i en defensiv backrolle, der han klarer seg tålelig bra.

Skjelbred 5 - Litt uryddig pasningsspill, men terroriserer til tider Christensen med nærteknikken sin. Tar veldig tak i undertall.

Henriksen 2 - Slipper unna stolpen kun fordi han var både aktiv og god så lenge han spilte.

Holm 4 - Det blir mer småfeil enn fornuftige involveringer som kant. Sterk i gjenvinning. Vanskelig jobb som enslig spiss i andre omgang. Skal ha straffe.

Vecchia 5 - Klarer ikke helt å fungere som playmaker, men setter opp sjansen han selv scorer på, og fortsetter dermed sin giftige trend. Mye defensiv jobbing i andre omgang.

Ceïde BB 7 - En konstant trussel både mot omskolerte Bjørdal i første omgang og mot hvem han enn møter på overganger i andre omgang. Virker tøffere og mer direkte, nå ønsker jeg bare å se ham bruke litt power på skudd og innlegg.

Islamovic 4 - Greit nok comeback, kommer seg til to brukbare avslutninger og er sterk med ball, men blir veldig statisk. Heldig som unngår kort på en klassisk albue. Ofres.

Tettey 4 - Balanserer midtbanen uten å gjøre mye ut av seg. Ikke så dominerende defensivt som vi er vante til.

Skarsem - Inn for Vecchia, forsøker å frigjøre seg med ball i rom, uten at det flasker seg helt. Helhjertet innsats.

Konradsen - Inn for en tom Skjelbred.

Wiedesheim-Paul - Inn for en tom Ceïde.

Hareide 4 - Det blir noe grått og baktungt over laget igjen, og jeg stusser på denne stadige vinglingen i formasjon, og hva vi egentlig forsøker å oppnå med det. Er 4-2-3-1 et godt valg for å angripe et 4-3-3/4-5-1-lag på hjemmebane? Er det fornuftig å rive opp fungerende relasjoner offensivt for å få inn Dino rett fra skade? Logiske bytter underveis, om enn kjedelige.

Dommer Saggi 2 - Egentlig en ganske lettdømt kamp, men nok en gang blir linja hans skjev og bøyd, og han tør eller vil tydeligvis ikke blåse straffespark til Rosenborg som ikke er brennende soleklare, eller gi kort til blå spillere for... overhodet, egentlig.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Page 13 of 13

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb