English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Cupfinalen 2013: Molde - Rosenborg
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  

Hvem var banens beste i cupfinalen?
Daniel Örlund
0%
 0%  [ 0 ]
Jon Inge Høiland
2%
 2%  [ 1 ]
Stefan Strandberg
0%
 0%  [ 0 ]
Tore Reginiussen
19%
 19%  [ 9 ]
Jørgen Skjelvik
0%
 0%  [ 0 ]
Mikkel Diskerud
15%
 15%  [ 7 ]
Mike Jensen
30%
 30%  [ 14 ]
Ole Selnæs
6%
 6%  [ 3 ]
Tobias Mikkelsen
23%
 23%  [ 11 ]
Jonas Svensson
0%
 0%  [ 0 ]
John Chibuike
2%
 2%  [ 1 ]
Total Votes : 46

Author Message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 17659
Location: Oslo

PostPosted: 24.11.2013 21:10    Post subject: Reply with quote

tr0ndern wrote:
Hvis Koteng har fredet Hoftun og Hansen er det selvfølgelig ikke på noen måte idiotisk å kvitte seg med han, snarere tvert imot.


Men siden ingen har peiling på at han har gjort det så er det idiotisk.
Back to top
View user's profile Send private message
Lomaxx
Veteran


Joined: 30 Jul 2006
Posts: 4252
Location: Telt på wembley

PostPosted: 24.11.2013 21:54    Post subject: Reply with quote

Vi har jo et av to problemer. Enten har treneren gått til spillerne og sagt at vi skal gå ut og forsvare oss til et ok resultat (i en cup kamp, noen må ha røyka sokka sine) eller så har han null kontroll over stallen og han har sagt at de skal gå ut og kjempe, noe spillerne har gitt beng i. Det siste tilsier at han har null kontroll i garderoben, begge er bevis på at treneren ikke har en brent faen å gjøre i klubben. Tilbake til røttene meg så langt oppi rævva. Uansett hvordan man snur eller vender på dette så er dette mer tilbake til Jönson
_________________
Grilldress er også en dress:)

Ratatosk wrote:

Det hjelper lite å legge seg flat, dersom man ikke evner å reise seg. Da får man heller begynne med svømming!
Back to top
View user's profile Send private message
JohnTiger
Veteran


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 2100
Location: Heimdal

PostPosted: 24.11.2013 22:34    Post subject: Reply with quote

[quote="Kent"]
zaphod81 wrote:
Kort og greit: Molde fortjente seieren, de var det beste fotballaget der ute. Rosenborg gikk ut for å mure igjen defensivt og ta kontringsmuligheter i en kamp mellom nummer 2 og nummer 6 på tabellen. ...osv quote]

Bra kommentar.

Burde vært sendt til Adressa.


Jepp, og til Koteng og til Hoftun og til PJH
Back to top
View user's profile Send private message
Knowrud
Veteran


Joined: 18 Sep 2010
Posts: 7451

PostPosted: 24.11.2013 23:14    Post subject: Reply with quote

Er snart hjemme etter en veldig dyster ettermiddag i Oslo, helt forjævlig å gå i Oslos gater etter kampen. Slett kampledelse, men for en innsats av Kjernen!

For å oppsummere kampen (og sesongen) tar jeg i bruk ordene fra en tilfeldig forbipasserende i dag,

"Vi e itj likar."
Back to top
View user's profile Send private message
EGA
Veteran


Joined: 09 Aug 2009
Posts: 1342

PostPosted: 24.11.2013 23:32    Post subject: Reply with quote

Jo, det er dog lett å være etterpåklok. Men jeg tror Perry med dagens mannskap har satset feil fra første avspark og fått svært lite ut av laget.
Sesongen har vært elendig totalt sett.
Lunna var god i starten, men etter en dårlig kamp rett ut. Han var god på igangsettinger og der er svært viktig for en keeper. Der er Ørlund forferdelig.
Forsvarsrekken har vært vanskelig å kritisere og det ble enda bedre da Skjelvik dytta ut Dorsin.
Men på midtbanen ser vi at Svensson har fått for mye spilletid på bekostning av Berntsen. Berntsen er framtiden. Kanskje Midtsjø også kunne tatt steget, men ble dessverre skadet. Dessverre hadde vel han også lidd samme skjebnen. Han og Berntsen kan gjøre det uventede og skape ting på egen hånd. Svensson har ingen finesser i sitt register.
Chibbe ble ikke satset på der han er best- som en offeniv midtbane spiller. En god trener hadde latt han få tillitt der og bygd det offensive rundt denne spilleren. Videre skulle Mikkelsen vært på benken for lenge siden.
Back to top
View user's profile Send private message
EspN
Veteran


Joined: 18 Sep 2009
Posts: 5125
Location: Heaven

PostPosted: 24.11.2013 23:35    Post subject: Reply with quote

Hahah,vi blir pissa på av alle på sosiale medier..aldri sett værre..
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Cyrilp
Veteran


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 3688
Location: Elsker Molde by, ikke MFK... Savner alltid Nidaros.

PostPosted: 24.11.2013 23:37    Post subject: Reply with quote

Jeg sitter nå på terrassen, tar meg en røyk, og hører seiersfeiringen fra Aker stadion... :(Helt fuckings forjævlig.
_________________
Samhandling: Et begrep som benyttes om koordinering og gjennomføring av aktiviteter i en prosess der ingen enkelt person eller institusjon har et totalansvar for prosessen.
Back to top
View user's profile Send private message
gisp!
Legende


Joined: 04 Sep 2008
Posts: 10354

PostPosted: 25.11.2013 01:03    Post subject: Reply with quote

Jonas wrote:
Perry: "Det er små detaljer som avgjør".

Haha! Tommel'n opp!

Ja, herr Hansens største styrke er kjeften. Han vet hva han skal og må si for å stadig prøve å kjøpe seg mer tid.
Håper medlemmene ikke lar seg lure lenger av de stadige bortforklaringene hans om at det er et ungt lag og liksom stort sett bare uflaks og tilfeldigheter som gang på gang gjør at vi ikke vinner enten det er mot møkkalag utenfor sesong som slår oss ut av E-cup eller norske TL-lag som har langt mindre ressurser enn RBK. Holder Molde utenfor her. De har strengt tatt ikke langt mindre, bare litt mindre ressurser.
Den største forskjellen mellom RBK og Molde er at Molde satset på bedre kompetanse, mens RBK satset på Hoftun og herr Hansen (navn noen som skulle ansette kjenner fra banen i Eggen-tida) i stedet for kompetanse i rollene de tidligere spillerne, og sikkert trivelige fyrer, skal fylle i dag.

Jeg ser ingen god grunn til å la hverken Hoftun eller Hansen få fortsette stort lenger når de ikke klarer å omsette ressursovertaket i gode nok resultater. Hoftun bør gå først og en bedre kompetent sportslig leder bør få være med på å ansette herr Hansens etterfølger basert på helt andre kriterier enn "en jeg kjenner fra Rosenborg tidligere og som har trenerutdannelse".

Det er en gedigen misforståelse å peke på "kontinuitet" som årsaken til at de må få fortsette. Kontinuitet i seg selv var ikke selve nøkkelen til suksess i "røttene-tida". Det var en overlegen kompetanse (Eggen sammen med Bjørn Hansen) som var nøkkelen. Kontinuitet på trenersiden kom ikke på tross av trenernes kompetanse, men på grunn av den.
Kontinuiteten på spillersiden var det til tider så som så med, men trenerne Eggen og Bjørn Hansen klarte stadig å gjenskape prestasjoner på høyt nivå, tross at de beste stadig ble solgt. Den samlede sportslige kompetansen gjorde at salg av en spiller ble kompensert av andre spillere/ andre roller. "Vent så ser vi om det skjer noe magisk offensivt, vi har jo så mange nye/unge spillere" var aldri gangbar argumentasjon i "røttene-tida" og burde ikke vært det nå heller.

Per Joar Hansen har ikke vært i nærheten av å hverken skape eller gjenskape godt offensivt spill i to kamper på rad i år, til tross for at han ser ut til å ha fått akkurat de magiske offensive spillerne han har ønsket seg:
-En Mikkelsen som er en sann illusjonist. Du tror det ikke når du ser det. Hvordan klarte han (ikke) det? En spiller som herr Hansen hevder er god på trening, men som det ser ut til at treneren ikke evner å få til å levere det samme i kamp etter kamp. (Her kan det kanskje også påvirke bedømmelsen dersom kvaliteten på treningene er litt for dårlig.)
-En Bille som er en så lite målfarlig spiss at han overkompenserer det med å være en enda dårligere lagspiller offensivt. Større ego i ham alene enn vi hadde samlet i et helt lag før i tida, da spillerne leverte gode prestasjoner.
-En Søderlund som skulle få lov til å skape sin egen rolle. Nå har han rollen som "hårdanderer nr 1". Verre enn Gamst. Flere ganger med hendene i håret etter en dårlig avslutning/mottak/avlevering enn hendene i været etter scoring eller målgivende. Bør klippes og settes på mottak- og avslutningstrening hvis han ikke kan selges snarest uten tap.

Det nærmeste Per Hansen som trener har klart å få laget til å levere godt spill i to kamper på rad er mot latterlig svake Brann og Sogndal. Dessverre ble seirene mot dem muligens overtolket i positiv retning og noen så ut til å ta av, og få lov til å ta av, i stedet for å bli holdt på bakken og rettledet til å gjenskape prestasjoner (eventuelt prestere i sin rolle på laget, ikke bare prestere tilfeldigheter på grunn av veldig svak motstand).

Herr Hansen ber om mer tid, og vips skjer liksom et eller annet med de unge spillerne som gjør at det dukker opp offensiv samhandling. Ligner veldig på Jönssons offensive plan: Kontringer pluss en ikke nærmere definert "poff lyskraft" som kan dukke opp om man har gode spillere og får nok tid (=slipper å selge), men herr Hansen sier det med litt andre ord.

Nei takk til mer middelmådighet. Skaff en kompetanse som er klubben verdig. Vi har ikke råd til å være sentimentale og gi avdankede spillere arbeidstrening i roller de er for små til å ha.

God natt.
_________________
- Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl, men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode.
Back to top
View user's profile Send private message
teko
Junior


Joined: 29 Nov 2012
Posts: 9

PostPosted: 25.11.2013 02:17    Post subject: Reply with quote

Sølvguttene!

Rosenborg kan jo synge jula inn;)
Back to top
View user's profile Send private message
gisp!
Legende


Joined: 04 Sep 2008
Posts: 10354

PostPosted: 25.11.2013 02:18    Post subject: Reply with quote

Synes forresten Molde får litt for mye cred for seieren. OK, 4-2 høres jo tilsynelatende bra og velfortjent ut, men med middelmådige Per Joar Hansen som trener og Erik Hoftun som sportslig leder hos dem, hadde Molde normalt heller ikke klart å slå RBK. Dette cupgullet gikk på billigsalg.
"Rema-filosofien" til Hoftun og Hansen (vi er jo størst og prøver ikke en gang å være best på de vanskelige tingene, bare flyte videre i toppen på størrelsen) holder ikke. Sad

Elsker RBK, men ingen er større enn laget, ikke Erik Hoftun, ikke Per Joar Hansen, ikke Nicki Niels, ikke Mikkelsen ... Middelmådighet kan dere praktisere, eventuelt fortsette å øve på, i andre lag. God tur til alle. Gjerne Hoftun først.
_________________
- Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl, men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 18654
Location: Lillestrøm

PostPosted: 25.11.2013 02:48    Post subject: Reply with quote

Sammenligninga med REMA blir feil. REMA-kjeden fornyer seg hele tiden, kommer stadig med nye konsepter (de endre på egen hånd nordmennenes grillvaner for å nevne noe), og hviler aldri på laurbærene.

Men jeg skjønner storkonsern-sammenligningen din. Microsoft er det store selskapet jeg kanskje ser mest likheter med.
_________________
Influencer™
Back to top
View user's profile Send private message
1r9b1k7
Veteran


Joined: 16 Jun 2006
Posts: 1483

PostPosted: 25.11.2013 02:50    Post subject: Reply with quote

Flyet til RBK var ca. tre timer forsinket fra Gardermoen. Fortjent.
Back to top
View user's profile Send private message
SunsetSalami
Legende


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 11018

PostPosted: 25.11.2013 10:44    Post subject: Reply with quote

Ørlund 5 Tabbe på 0-1, reddet store sjanser

Høiland 4 Spilte på det enkle, ok.
Strandberg 4 Kokte, svak ved 2-4
Reginiussen 5 Variabel med ball, kriget inn scoring
Skjelvik 5 Kom på løp, ok defensivt

Mix 5 Fantastisk scoring.
Jensen 5 Krigersk. Mistet hodet før 2-3.
Selnæs 4 Prøvde, fikk ikke tak i Berget.

Mikkelsen 7 God 1 mot 1. Fantastisk bakromsløp i 2. Omg hvor han hadde blitt helt om han hadde spilt 45 ut.
Chibuike 4 Gikk i offside, fikk lite støtte. Noe bra med ball, ingen spiss.
Svensson 3 Produserte svært lite.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Legende


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 10417
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 25.11.2013 10:59    Post subject: Reply with quote

Jeg må si, knerten, vurderingene dine er vanligvis gode, men 5!!!???? på Örlund med den keepertabben (årets nest største i verden etter Lunna mot Sarpsborg) i en cupfinale, og et frispark han ikke engang gidder å gå etter fordi han står på feil fot? Flakseredning med magen på en håpløs retur? Hvis Örlund skal ha 5, så skal Nyland i Moldes mål ha 10 eller 11. Bedre redninger, ingen tabber.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
JanneB
Veteran


Joined: 24 Mar 2012
Posts: 2340

PostPosted: 25.11.2013 11:12    Post subject: Reply with quote

Sett bort i tabben gjør Daniel en god kamp. Den ene dobbel redningen var et prakt stykke arbeid. Ørlund er vel en av de få man skal passe seg for å gi skyld for tapte kamper og poeng all den tid han har reddet oss inn i langt flere kamper enn han har gjort tabber i.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Legende


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 10417
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 25.11.2013 11:27    Post subject: Reply with quote

Dersom han hadde sluppet inn skuddet fra død vinkel hadde han blitt byttet ut og pisket i garderoben. I stedet gir han retur rett ut i feltet, kaster seg blindt innover, og ballen sneier ett ribbein på vei under ham, før den reddes på streken. Det er veldig langt fra å være et praktstykke arbeid. Han har også flere svake involveringer i kampen, og ingen veldig gode.

Jeg er enig i at han ikke falt sammen så mye som han pleier etter en tabbe, og han gjør ei grei redning ikke lenge etterpå, men med en såpass stor blemme må en keeper faktisk gjøre noe helt spesielt for ikke å få en svært dårlig karakter.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
LarsG
Veteran


Joined: 03 Nov 2008
Posts: 1474
Location: Oslo

PostPosted: 25.11.2013 13:36    Post subject: Reply with quote

Ørlund 2
Redder det man skal redde, men gjør en megatabbe som i mine øyne koster oss kampen.

Høiland 5
Står opp og vinner svært mye i lufta. Har flere offensive bidrag enn Gamboa pleier å ha, virket trygg med ball fremover, fin innleggsfinte blant annet.

Strandberg 2
Usikker og nervøs, står ikke opp, lar alt for mange 50-50-situasjoner falle andre vei. Slet med Chukwu i lufta. Hårreisende ræva mot Høiland ved 4-2.

Reginiussen 5
To plusspoeng for viktig scoring på corner. Bedre enn Strandberg, men også for veik i duellene og maktet ikke sette presset høyt nok. Vet ikke om jeg liker ham som kaptein. Heller Jensen - han blør ordentlig for drakta.

Skjelvik 3
Ballwatching på dødball imot. Fikk til lite offensivt, ble mye løpende i mellom. Veik i duellspillet. I en slik krigerkamp ville jeg heller hatt Dorsin på banen.

Mix 6
Vår beste? Er litt variabel, men kriger og har et vanvittig skudd på et ekstremt viktig tidspunkt.

Jensen 5
Kriger mest av alle, kommer til flere skudd på mål, en av våre sikreste med ball.

Selnæs 4
Jobbet hardt og la ned mange meter, men var usedvanlig upresis i dag.

Svensson 3
Jobbet hardt, men var enda mer på etterskudd enn resten. Veldig upresis. Lider kanskje av å bli satt i en uvant posisjon. Rart han ikke ble byttet ut tidligere.

Mikkelsen 5
Gjør som vanlig veldig mye rart og er helt ufattelig redd for fysiske dueller, men gir dette laget sårt tiltrengt bevegelighet. Med litt hell ville han hatt et par assists i andre omgang.

Chibbe 2
Kronisk i offside. Jeg mener også at han faktisk tapte hver eneste hodeduell han gikk inn i. Svak svak kamp.

Bille:. Kom inn for sent til å prege kampen. Var for heit i toppen og for opptatt av å ta mann enn å ta ball. Lagde mye frispark imot, men gav oss i det minste mer trykk og bevegelse på topp.

Helland: fikk vel ikke mange minuttene han heller. Hadde et veldig flott innlegg som både chibbe og bille var nære å sette. Burde kanskje startet kampen på bekostning av Svensson?

Gamboa: Tja.. har vel aldri vært kjent for sine offensive bidrag, så jeg skjønte ikke byttet. Satt ikke sitt preg på kampen.
Back to top
View user's profile Send private message
knttn
Proff


Joined: 07 Jan 2008
Posts: 332
Location: Oslo

PostPosted: 25.11.2013 13:38    Post subject: Reply with quote

Det meste er sagt, men innstillingen og den defansive tankegangen til side..synes også innsatsen (kan ekskludere fisse og mix) ut av start-blokka var forferdelig. Jo Inge Berget (banens beste) tipper jeg sprang mere de første femten enn Chibbe gjorde under hele kampen.
Back to top
View user's profile Send private message
Bananskrue
Veteran


Joined: 11 Aug 2012
Posts: 2802

PostPosted: 25.11.2013 14:45    Post subject: Reply with quote

Eneste jeg har å si er:
+ til mike jensen, som var den eneste der ute på banen som så like trist ut som den jevne rbksupporter når han kom bort for å klappe med kjernen. Fyren så ut som han var i ferd med å grine.
Back to top
View user's profile Send private message
larsarus
Legende


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 10574
Location: Trolla

PostPosted: 25.11.2013 15:19    Post subject: Reply with quote

Å starte med den første-elveren oppsumerer egentlig sesongen med Perry som trener perfekt.
Back to top
View user's profile Send private message
Cyrilp
Veteran


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 3688
Location: Elsker Molde by, ikke MFK... Savner alltid Nidaros.

PostPosted: 25.11.2013 15:29    Post subject: Reply with quote

Smurfene har greid å rote bort pokalen også gitt. Razz

http://www.rbnett.no/100S...405032.snd
_________________
Samhandling: Et begrep som benyttes om koordinering og gjennomføring av aktiviteter i en prosess der ingen enkelt person eller institusjon har et totalansvar for prosessen.
Back to top
View user's profile Send private message
Sola
Veteran


Joined: 05 Mar 2011
Posts: 1179

PostPosted: 25.11.2013 15:36    Post subject: Reply with quote

Tipper Eva-Brit har tatt den.
Back to top
View user's profile Send private message
Bye
Veteran


Joined: 31 Aug 2007
Posts: 3606
Location: Bergen

PostPosted: 25.11.2013 16:43    Post subject: Reply with quote

http://www.rbnett.no/100S...405062.snd

Hurra.
_________________
Det e rom for sunn fornuft, og egne tolkninga, ailtså.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Megafritz
Veteran


Joined: 07 Aug 2012
Posts: 2023
Location: Steinkjer

PostPosted: 25.11.2013 17:26    Post subject: Reply with quote

Endelig kommet hjem fra nok en møkkahelg på østlandet. Ser at kampen er ferdig diskutert og det er kanskje like greit at alt går i glemmeboka.

Får komme med et par innspill som kanskje ikke nevnt tidligere.
Forbanna mange gamle hattkaller og medgangssupportere rundt kjernen. Nesten ingen som sang rundt meg og det irriterer meg grenseløst at det satt mange(?) hjemme som fortjente billetter mer enn diverse fjortissjenter fra østlandet og lignende typer. Stemningen var rett og slett slapp helt til vi tok ledelsen. Da ble det brukbart en stund, selv om førsteomgangen på åråsen var mye villere. 16. mai hjemme og forsåvidt.

En annen ting jeg ikke skjønner en dritt av var antallet moldesupportere på stadion. Det virket å være en betydelig større andel, både mtp at svingen deres var større. og at langsidene var blå og hvit et stykke over midten. Hva har skjedd under fordelingen?? Man skulle tro at vi var overlegne mtp fordelingen til klubbene (7300 mot 5700). Har disse NFF-sponsorbillettene bare gått til MFK fans? Finnes det i hele tatt 15 000 moldefans i hele verden...?

Ellers er vel alt sagt: sinnsykt tifo-arbeid, defensivt drittuttak, planløst, feigt,legg ned klubben... osv osv.
Back to top
View user's profile Send private message
Henning
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 16616

PostPosted: 25.11.2013 17:53    Post subject: Reply with quote

Jeg fikk også inntrykk av at det var flere Molde-folk på kampen. Ellers må jeg si at NFF gjør hva de kan for å ødelegge kampen med fjas fra indre bane og over speakeranlegget.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
Page 37 of 40

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2021 RBKweb