English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Solli høyreback mot Lyn
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 26. august 2005, 16:30

Det er fortsatt usikkert om Alejandro Lago kan spille på søndag, og mye tyder derfor på at Jan Gunnar Solli starter som høyreback på søndag.

   V   


Dagens trening inne på Lerkendal stadion ble en solid økt for spillerne. En god del av treninga ble brukt til fysiske øvelser uten ball. Både styrke for overkropp, hurtighet og koordinasjon sto på programmet. Det er tydelig at det nye trenerteamet virkelig vil forsikre seg om at spillerne skal være i så god fysisk form som mulig.

- Etter kampen mot Lyn går vi inn i en periode uten kamper, og den skal vi bruke til å teste hver enkelt spiller grundig. Både trenerteam og øvrig støtteapparat skal følge opp hver enkelt spiller nøye for å vite nøyaktig hva hver enkelt har å gå på angående den fysiske biten, sier Per-Mathias Høgmo til rbkweb.com.

Trenerteamet ville som vanlig ikke gå ut med noe lag etter fredagens trening, men mye tyder på at Jan Gunnar Solli fortsetter der han avsluttet mot Steaua - på høyrebacken. I så fall skyves Christer Basma inn som midtstopper.

Alejandro Lago brukte treninga kun til jogging idag, men kan ifølge Høgmo være aktuell allerede på søndag. Dette avhenger av Lago selv, og hvor store smerter han har i hånda, som ble operert onsdag kveld.

Thorstein Helstad og Øyvind Storflor er derimot friskmeldte, og midtbanen og angrepet ser derfor ut til å bli den samme som sit. I mål stiller Ivar Rønningen da Espen Johnsen må stå over som følge av det famøse røde kortet mot Start i sist seriekamp.

Per Mathias Høgmo vil imidlertid ikke bekrefte dette laget ovenfor rbkweb.com.

- Vi tar ikke ut noe lag før kampstart, sier Høgmo.

Men samtidig bekrefter han at han var svært fornøyd med de som sikret laget plassen i Mesterligaen.

- Vi har gått gjennom kampen på video, og jeg må si at samtlige som spilte den kampen gjorde en svært god jobb, bemerker Høgmo kryptisk.

Den nye Rosenborg-treneren forventer seg en tøff kamp mot et gjerrig Lyn-lag, men legger heller ikke skjul på sine forventninger til eget lag.

- Kampen går her på Lerkendal. Her skal vi bestemme og legge premissene for de fleste kamper. På søndag forventer jeg at vi skal skape en 5-10 målsjanser, og da bør vi ha en bra sjangs til seier avslutter Per Mathias til rbkweb.com

PS! Bjørn Tore Kvarme trente rolig på dagens trening, men er tilbake i full trening fra i morgen av (trening klokka 10.00) og kan dermed være aktuell for en plass i troppen mot Lyn.

Rosenborg - Lyn sendes ikke på TV, men du kan følge kampen på RadioAdressa og webTV.

Sannsynlig Rosenborg-lag:

Ivar Rønningen

Jan Gunnar Solli - Christer Basma - Vidar Riseth - Mikael Dorsin

Roar Strand - Ørjan Berg - Fredrik Winsnes

Thorstein Helstad - Frode Johnsen - Øyvind Storflor


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Solli høyreback mot Lyn» i forumet! Diskutér «Solli høyreback mot Lyn» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb